Ελλάδα

Καιρός – meteo: Βροχές και καταιγίδες στα βορειοδυτικά το Σάββατο 23/10 – Λιακάδα στην υπόλοιπη Ελλάδα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα βορειοδυτικά αναμένονται αύριο Σάββατο (23.10.2021) ενώ πολύ καλές καιρικές συνθήκες και άνοδος της θερμοκρασίας θα επικρατήσουν στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το Σάββατο 23 Οκτωβρίου βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται στο Ιόνιο, στη Δυτική Στερεά, στην Ήπειρο και ενδεχομένως μετά το μεσημέρι σε ορεινά τμήματα της κεντρικής και νότιας Ελλάδας. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει ηλιοφάνεια. Τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα σε πολλές περιοχές θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 1 έως 20 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 4 έως 24, στην Ήπειρο από 7 έως 22 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 6 έως 25, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 26 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 14 έως 24 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 9 έως 24-25 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα Δωδεκάνησα βορειοδυτικοί με εντάσεις 5-6 μποφόρ και στα υπόλοιπα πελάγη από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται λίγες τοπικές νεφώσεις. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 24 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται παροδικές νεφώσεις. Τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Το Χωριάτικο»: Χορηγούσε χριστουγεννιάτικες γιορτές συνδικαλιστών της ΕΛ.ΑΣ – Ο αστυνομικός από τη Μύκονο που «σφύριζε» για ελέγχους
Στο μικροσκόπιο κρατικοί υπάλληλοι - Ο Γιαννακόπουλος έδινε 300 ευρώ τον μήνα σε αστυνομικό για να τον ενημερώνει για ελέγχους - Τα «δώρα» Yves Saint Laurent στην επιθεώρηση εργασίας για 10 υπαλλήλους
EUROKINISSI
7
Χρήστος Χαρίτος: Ο πιλότος του F-16 «Ζευς» που θα πετάξει στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου εξομολογείται – «Όνειρό μου από παιδί»
«Η δουλειά του πιλότου ενός μαχητικού με αποστολή την αεροπορική επίδειξη είναι μια δουλειά όπου το περιθώριο λάθους είναι πρακτικά μηδενικό» λέει ο επισμηναγός Χαρίτος
Ο επισμηναγός Χρήστος Χαρίτος, πιλότος του F-16 «Ζευς» που θα πετάξει στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2026