Ελλάδα

Καιρός Πάσχα – Καλλιάνος: Ψήσιμο αρνιού με βροχή, ποιές περιοχές θα επηρεαστούν

Όσοι περιμένουν Πάσχα με ήλιο καλύτερα να το ξεχάσουν, καθώς, όπως δείχνουν τα μέχρι τώρα προγνωστικά μοντέλα, το ψήσιμο του αρνιού θα γίνει με βροχή.

Συγκεκριμένα σε όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας ο καιρός θα είναι ασταθής (δεν αποκλείονται ακόμα και σποραδικές καταιγίδες) και την Κυριακή του Πάσχα θα είναι βροχερός.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, Γιάννη Καλλιάνο που μίλησε στην εκπομπή Live News, αναμένεται βελτίωση τη Μ. Τετάρτη και Μ. Πέμπτη στον καιρό με αρκετό ήλιο αλλά περιμένουμε κάποιες τοπικές βροχές άνευ σημασίας.

Από εκεί και πέρα την Μεγάλη Παρασκευή αναμένονται βροχές στα δυτικά και βόρεια, νοτιάδες και σκόνη από την Αφρική με τη θερμοκρασία να φτάνει τους 22 βαθμούς.

Το Μεγάλο Σάββατο περιμένουμε βροχές στο βόρειο Ιόνιο, στην Ήπειρο και στα νησιά του Αν. Αιγαίου. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα με την προηγούμενη μέρα.

Η κακοκαιρία φαίνεται πως θα επεκταθεί την Κυριακή του Πάσχα. Ετσι βροχές αναμένονται σε Κέρκυρα, Ζάκυνθο, Γιαννιτσά, Φλώρινα, Κοζάνη, Ιωάννινα, Πρέβεζα, Άρτα, Πάργα, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Λάρισα, Καρπενήσι, Ναύπακτο, Αγρίνιο, Μεσολόγγι, Πάτρα, Πύργο και Τρίπολη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πώς το Πολεμικό Ναυτικό θα καλωσορίσει τη φρεγάτα «Κίμων» - Η υποδοχή με τα 6 πολεμικά, το θωρηκτό «Αβέρωφ» και την τριήρη «Ολυμπιάς»
Έξι πολεμικά πλοία θα βγουν για να συναντήσουν τη νέα φρεγάτα στη θάλασσα. Στη συνέχεια, ένα ναυτικό μίλι πριν από τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, το θωρηκτό «Αβέρωφ» και την τριήρη «Ολυμπιάς» θα υποδεχτούν τον «Κίμωνα»
Η φρεγάτα «Κίμων»
Βαρύ το ποινικό παρελθόν του 56χρονου που πιάστηκε με όπλα στο Παλαιό Φάληρο - Είχε συλληφθεί για ληστεία και φοροδιαφυγή
Είχε ληστέψει σπίτι ηλικιωμένης παριστάνοντας τον υπάλληλο της ΔΕΗ και είχε επιτεθεί με το κράνος της μηχανής του σε οδηγό ταξί, στη μέση του δρόμου, πυροβολώντας στον αέρα
Όπλα
Η Ελλάδα υποδέχεται την φρεγάτα «Κίμων» – Τελετή με υψηλό συμβολισμό στον Ναύσταθμο Σαλαμίνας
Την πρώτη ελληνική Belharra θα συνοδεύσουν οι ανάστροφες πλώρες του ιστορικού θωρακισμένου καταδρομικού «Αβέρωφ» και της αθηναϊκής τριήρους «Ολυμπιάς» - Παρών και ο Μητσοτάκης στην τελετή υποδοχής
Η φρεγάτα «Κίμων»
17