Ελλάδα

Καιρός Πάσχα: Πρόγνωση καιρού για σήμερα Μεγάλο Σάββατο και αύριο Κυριακή του Πάσχα

ΚΑΙΡΟΣ ΠΑΣΧΑ: Σάκης Αρναούτογλου, Χριστίνα Σούζη, Κλέαρχος Μαρουσάκης και η πρόγνωση καιρού για σήμερα Μεγάλο Σάββατο και αύριο Κυριακή του Πάσχα.

ΚΑΙΡΟΣ ΠΑΣΧΑ: Καλές καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν μέχρι και τη Δευτέρα του Πάσχα, σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr. Ηλιοφάνεια, με πρόσκαιρες μόνο νεφώσεις τοπικού χαρακτήρα, αναμένονται το Μεγάλο Σάββατο, ενώ την Κυριακή του Πάσχα θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις που κατά τόπους στα βόρεια θα είναι πυκνότερες. Πιθανότητα τοπικών βροχών υπάρχει τη Δευτέρα του Πάσχα στα βόρεια ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο το Μεγάλο Σάββατο, οπότε θα φτάσει κατά τόπους τους 24-25 βαθμούς, ενώ στη συνέχεια δεν θα μεταβληθεί σημαντικά. Οι άνεμοι στα πελάγη θα εξασθενήσουν και δεν θα ξεπερνούν τα 4-5 μποφόρ. Ενίσχυσή τους αναμένεται τη Δευτέρα του Πάσχα, οπότε στο Βόρειο Αιγαίο θα φτάσουν τα 6 μποφόρ.

Πρόγνωση καιρού για το Πάσχα από την Χριστίνα Σούζη.

Πρόγνωση καιρού για το Πάσχα από τον Σάκη Αρναούτογλου.

Πρόγνωση καιρού για το Πάσχα από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κάλλι Αναγνώστου για την «Ιθάκη» του Αλέξη Τσίπρα: «Είναι δυνατόν να λέμε ότι δεν ξέραμε για νεκρούς στο Μάτι; Ντροπή και ανήθικο»
«7,5 χρόνια μετά, όλοι ξέραμε ότι υπήρχαν νεκροί από νωρίς, δεν θέλω να προσβάλω κανέναν, αλλά δεν μπορώ να δέχομαι να προσβάλλουν εμάς, αν δεν μπορείς να μιλήσεις με αλήθεια είναι προτιμότερο να σιωπάς» λέει η εγκαυματίας από την πυρκαγιά
Κάλλι Αναγνώστου για την «Ιθάκη» του Αλέξη Τσίπρα: «Είναι δυνατόν να λέμε ότι δεν ξέραμε για νεκρούς στο Μάτι; Ντροπή και ανήθικο»
Συνελήφθησαν τέσσερις διαρρήκτες που «ρήμαξαν» 16 εταιρείες και σπίτια στην Θεσσαλονίκη - Βίντεο ντοκουμέντο
Οι τέσσερις συλληφθέντες ηλικίας 34, 36, 41 και 47 χρόνων κατηγορούνται πως αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 298.000 ευρώ μέσα σε ένα διάστημα τεσσάρων μηνών
Διαρρήξεις
«Τον είχε πνίξει, έλεγε ότι αν πάει σπίτι θα τον σκοτώσει» - Το βίαιο παρελθόν πίσω από την αδελφοκτονία στη Νέα Πέραμο
«Ήταν άκρως επιθετικοί και επικίνδυνοι. Ο χρόνος άργησε να φέρει αυτό που έγινε, εφόσον δεν επενέβησαν άλλες δυνάμεις να το σταματήσουν», τονίζουν οι κάτοικοι της Νέας Περάμου
Νέα Πέραμος