Τετάρτη, 1 Μαΐ
23oC Αθήνα

Καιρός: Πως θα κινηθούν μετρό, ηλεκτρικός και τραμ στην Αττική

Ξεκινάνε τα δρομολόγια του Τραμ από τον Πειραιά τον Νοέμβριο

Σοβαρά προβλήματα έχει προκαλέσει η κακοκαιρία «Μπάλλος», ενώ έκλεισαν προληπτικά κεντρικοί δρόμοι της Αττικής. Λίγο μετά τις 6 το πρωί η Λεωφόρος Κηφισού και η παραλιακή δόθηκαν και πάλι στην κυκλοφορία. Η κακοκαιρία «Μπάλλος» επηρέασε και τα δρομολόγια των μέσων μαζικής μεταφοράς.

Σημειώνεται πως εξαιτίας της κακοκαιρίας οι συρμοί του Τραμ παρέμειναν στο αμαξοστάσιο ως τις 8:00 το πρωί της Παρασκευής (15.10.2021).

Την Πέμπτη οι συρμοί του Τραμ αποσύρθηκαν προληπτικά από την κυκλοφορία στις 9:00 το βράδυ, καθώς αναμένονταν έντονα καιρικά φαινόμενα. 

Για σήμερα, Παρασκευή, κανονικά θα λειτουργήσουν οι γραμμές 1,2 και 3 του Μετρό, ενώ κανένα πρόβλημα δεν παρατηρείται και στα δρομολόγια του ΗΣΑΠ. Λόγω της κακοκαιρίας, νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης τα δρομολόγια του ηλεκτρικού διεξάγονταν μεταξύ των σταθμών Κηφισιά – Ομόνοια και Ταύρος – Πειραιάς.

Καθυστερήσεις παρατηρούνται στα δρομολόγια των λεωφορείων. Σημειώνεται πως ο Φώτης Νικολακόπουλος, οργανωτικός γραμματέας του συνδικάτου ΟΑΣΑ δήλωσε στην τηλεόραση της ΕΡΤ ότι τα λεωφορεία των γραμμών Α1, Β1, Β2, 240, 218, 219 θα ξεκινήσουν τα δρομολόγια μετά τις 8.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις