Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Καιρός: Που θα βρέξει τις επόμενες ώρες [pics]

Καιρός: Που θα βρέξει τις επόμενες ώρες [pics]

Χαλάει ο καιρός από σήμερα το απόγευμα. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες με θυελλώδεις ανέμους και χαλάζι.

Χαλάει από σήμερα το απόγευμα ο καιρός, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ. Δείτε που θα βρέξει τις επόμενες ώρες. Προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται τοπικά από ισχυρούς ανέμους και χαλαζοπτώσεις.

Αναλυτικά θα επηρεαστούν σήμερα Δευτέρα (06/02/17) το Ιόνιο, η Ηπειρος, η Δυτική Στερεά, η Πελοπόννησος και πιθανόν το βράδυ η Δυτική και Κεντρική Μακεδονία. Αύριο, Τρίτη (07/02/2017), μέχρι τις πρωινές ώρες η ανατολική Στερεά, η Εύβοιαμ η Κεντρική Μαεδονία και πιθανό τον Ιόνιο.

Κατά διαστήματα η Πελοπόννησος, η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη, το Βόρειο και Ανατολικό Αιγαίο, τα Δωδεκάνησα και πιθανόν πρόσκαιρα οι Κυκλάδες και η δυτική Κρήτη. Την Τετάρτη (08/02/2017) οι ανατολικές και νότιες περιοχές της χώρας αλλά από το μεσημέρι τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

Περισσότερες πληροφορίες στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού και την ιστοσελίδα της ΕΜΥ.

Δείτε που θα βρέξει τις επόμενες ώρες.

Καιρός Αθήνα. Ο καιρός στην Αθήνα, σήμερα το απόγευμα θα είναι κατά τόπους νεφελώδης και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Την Τρίτη προβλέπεται βροχή και θερμοκρασία από 8 έως 14 βαθμούς, την Τετάρτη προβλέπεται βροχόπτωση και θερμοκρασία από 8 έως 16 βαθμούς.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως νεφελώδης και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου, το Σάββατο θα είναι νεφελώδης με θερμοκρασία από 4 έως 9 βαθμούς Κελσίου, την Κυριακή κατά τόπους νεφελώδης με θερμοκρασία από 3 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε