Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Καιρός Πρωτομαγιά 2017: Τι προβλέπει ο Καλλιάνος

Καιρός Πρωτομαγιά 2017: Τι προβλέπει ο Καλλιάνος

Τι καιρό θα κάνει σε ολόκληρη τη χώρα την Πρωτομαγιά 2017. Η πρόβλεψη του μετεωρολόγου Γιάννη Καλλιάνου και η αλλαγή στον καιρό που πρέπει να γνωρίζετε.

Αίθριος θα είναι ο καιρός τις επόμενες μέρες σε ολόκληρη τη χώρα ενώ μικρή πτώση της θερμοκρασίας θα έχουμε την ημέρα της Πρωτομαγιάς. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού από τον Γιάννη Καλλιάνο.

Ο γνωστός μετεωρολόγος, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, δημοσιοποίησε την πρόγνωσή του καιρού, τόσο για τις επόμενες μέρες όσο και για την Πρωτομαγιά που όλοι αναμένουμε με ανυπομονησία προκειμένου να απολαύσουμε τον ελεύθερο χρόνο μας.

Ο ίδιος αναφέρει ότι ο υδράργυρος θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο και μάλιστα θα αγγίξει τοπικά ακόμη και τους 30°C τόσο την Παρασκευή όσο και το Σάββατο, ενώ μάλιστα προειδοποιεί ότι οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν την μεταφορά σκόνης από την Βόρεια Αφρική.

Όσον αφορά την μέρα της Πρωτομαγιάς (Δευτέρα) διαφαίνεται μια σχετική αλλαγή στον καιρό. Κύρια χαρακτηριστικά αυτής της αλλαγής, σύμφωνα με τον Γιάννη Καλλιάνο, θα είναι η μικρή πτώση της θερμοκρασίας (4-5°C το πολύ) αλλά και οι πιθανές βροχοπτώσεις.

Δείτε εδώ ολόκληρη την ανάρτηση του Γιάννη Καλλιάνου για τον Καιρό την Πρωτομαγιά 2017:

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε