Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Καιρός – Σάκης Αρναούτογλου: Προσοχή την Παρασκευή, κακοκαιρία εξπρές στις περισσότερες περιοχές της χώρας

Καιρός – Σάκης Αρναούτογλου: Προσοχή την Παρασκευή, κακοκαιρία εξπρές στις περισσότερες περιοχές της χώρας

Όλα τα είχαμε, το πανευρωπαϊκό καρουζέλ μας έλειπε! Ο καιρός αλλάζει και ο Σάκης Αρναούτογλου ζητά προσοχή στη Παρασκευή (26.11.2021).

Η ΕΜΥ έχει εκδώσει ήδη έκτακτο δελτίο, καθώς ο καιρός αλλάζει άμεσα. Ο Σάκης Αρναούτογλου, με ανάρτησή του στο Facebook τονίζει πως η κακοκαιρία εξπρές που έρχεται, θα επηρεάσει τις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Καθώς περιμένει και χιόνια, ο γνωστός μετεωρολόγος ζητά από τους οδηγούς που θα κινηθούν την Παρασκευή το πρωί στην Ε.Ο Καστοριάς – Φλωρίνης (μέσω Βιτσίου αλλά και μέσω Πισοδερίου) να έχουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες καθώς αναμένεται πυκνή χιονόπτωση πάνω από τα 1.000-1.100 μέτρα στην περιοχή καθώς και στο ορεινό επαρχιακό δίκτυο του Δ. Φλώρινας, και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο του Δήμου Πρεσπών μέχρι περίπου λίγο πριν το μεσημέρι.

«Πανευρωπαϊκό “Καιρικό Καρουζέλ” θα φέρει τα πάνω κάτω στις καιρικές συνθήκες  της γηραιάς ηπείρου τις επόμενες ημέρες, με την πρώτη επεκτατική κίνηση του χειμώνα σε πολλές περιοχές αρχικά των δυτικών, κεντρικών και βορείων τμημάτων της!», σημειώνει ο Σάκης Αρναούτογλου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις