Ελλάδα

Καιρός σήμερα: Βροχές, καταιγίδες και χαλάζι – Αναλυτική πρόγνωση

Βροχερός θα είναι ο καιρός σήμερα, Τρίτη (22.11.2022). Από το απόγευμα τα φαινόμενα, σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), θα είναι κατά τόπους ισχυρά και θα συνοδεύονται από χαλάζι και ισχυρούς ανέμους. 

Ο καιρός αύριο σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ): Στη δυτική Ελλάδα προβλέπονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Από το απόγευμα τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά και θα συνοδεύονται από τοπικές χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες από το απόγευμα στα βόρεια και από τις βραδινές ώρες και στην υπόλοιπη χώρα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους 5 με 7 και στα πελάγη τοπικά 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια τους 16 με 18 και στην υπόλοιπη χώρα τους 19 με 21 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός σήμερα στην Αττική

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και τις νυχτερινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες.
Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους 4 με 6 και το απόγευμα έως 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός σήμερα στη Θεσσαλονίκη 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές, που τις βραδινές ώρες θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες.
Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους νοτιοανατολικούς 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός σήμερα – Αναλυτική πρόγνωση

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές από τις προμεσημβρινές ώρες στη δυτική και κεντρική Μακεδονία και από το απόγευμα και στις υπόλοιπες περιοχές. Τα φαινόμενα τις βραδινές ώρες θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, βαθμιαία θα στραφούν σε νοτίων διευθύνσεων 4 με 6 και το βράδυ στα ανατολικά έως 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 07 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Από τις απογευματινές ώρες τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, γρήγορα νοτίων διευθύνσεων 5 με 7 και στο Ιόνιο τοπικά 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές, που τις βραδινές ώρες θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες.
Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, βαθμιαία θα στραφούν σε νοτίων διευθύνσεων 4 με 6 και στα νότια έως 7 με 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 09 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και τις βραδινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές που τη νύχτα στα δυτικά θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες.
Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ, στρεφόμενοι σταδιακά σε δυτικών διευθύνσεων 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρώτες πρωινές ώρες, οπότε θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και κυρίως στα Δωδεκάνησα σποραδικές καταιγίδες, γρήγορα όμως ο καιρός θα βελτιωθεί. Αργά το απόγευμα οι νεφώσεις θα αυξηθούν εκ νέουν και τη νύχτα στα βόρεια θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.
Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 6 με 7 και στα βόρεια τοπικά έως 8 μποφόρ. Από το απόγευμα σταδιακά θα στραφούν σε δυτικών διευθύνσεων 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΕΥΒΟΙΑ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και τις βραδινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες.
Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, βαθμιαία θα στραφούν σε νοτίων διευθύνσεων 4 με 6 και στα νότια έως 7 με 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ο 19χρονος με χτύπησε στο κεφάλι μαζί με φίλο του» λέει ο 18χρονος που ξυλοφόρτωσε συνομήλικό του στη Χαλκίδα
«Αποδεικνύεται ότι ο εντολέας μου έχει κακώσεις και έχει πάθει εγκεφαλική διάσειση από τα χτυπήματα, αυτός ήταν το θύμα», τονίζει ο δικηγόρος του 18χρονου που επιτέθηκε στον 19χρονο
Το θύμα ξυλοδαρμού στη Χαλκίδα
1
Η «Κυρά του Δέλτα» στον Έβρο απέκτησε ρεύμα έπειτα από 45 χρόνια – Με παρέμβαση Μητσοτάκη ηλεκτροδοτήθηκε η καλύβα της
Η καλύβα της κυρίας Παπακωστίδου βρίσκεται στις εκβολές του Δέλτα του ποταμού Έβρου και η ηλεκτροδότηση έγινε με πάνελ που τοποθετήθηκαν στην οροφή
Άρτεμη Παπακωστίδου, η «Κυρά του Δέλτα» με την ελληνική σημαία στον Έβρο
Καρέ καρέ η στιγμή που 4 κουκουλοφόροι εισβάλλουν σε σπίτι στη Βαρυμπόμπη - Άρπαξαν ολόκληρο συρτάρι και εξαφανίστηκαν
Οι κάτοικοι στην Βαρυμπόμπη κινητοποιήθηκαν και δημιούργησαν ομαδική συνομιλία στα social media για να ενημερώνουν ο ένας τον άλλο για ύποπτα άτομα στην περιοχή
Ληστές