Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Καιρός τον Δεκαπενταύγουστο – Σάκης Αρναούτογλου: Έντονη ζέστη και καταιγίδες στα νησιά

Καιρός τον Δεκαπενταύγουστο – Σάκης Αρναούτογλου: Έντονη ζέστη και καταιγίδες στα νησιά

Νέα στοιχεία για τον καιρό του Δεκαπενταύγουστου δίνει σε ανάρτηση του στα social media o Σάκης Αρναούτογλου. Σε ανάρτηση του, προειδοποιεί για έντονη αστάθεια, με το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου να έχει σχετική δροσιά. 

Ο παρουσιαστής του καιρού στην ΕΡΤ αναφέρει επίσης ότι το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου η θερμοκρασία κατά μέσο όρο θα είναι κοντά στους 31 με 32 βαθμούς. «Σχετική δροσιά το τριήμερο του 15Αύγουστου με ENTONH OΜΩΣ κατά τόπους αστάθεια (ΜΠΟΡΕΣ – ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ) κυρίως στην ενδοχώρα και στα ορεινά των νησιών τις θερμές μέχρι και τις πρώτες βραδινές κυρίως ώρες» γράφει ο Σάκης Αρναούτογλου, στη νέα του ανάρτηση στα social media. 

«Ανήμερα του 15Αύγουστου η αστάθεια θα περιοριστεί σημαντικά και μόνο στα ορεινά της ενδοχώρας. Πολλή ζέστη από 17 έως 21 Αυγούστου (διαβάστε προσεκτικά το μετεώγραμμα) με σταδιακή μικρή υποχώρηση της από τις 22 Αυγούστου και μετά» προσθέτει. 

Και καταλήγει: «Το μελτέμι στο Αιγαίο θα πέσει σταδιακά από την ερχόμενη Παρασκευή και από το Σάββατο 13/8 και μέχρι τις 16/8 δεν φαίνεται να ξεπερνά τα 4-5 μποφόρ με σταδιακή μικρή πρόσκαιρη όμως μόνο ενίσχυση κυρίως από τις 19 με 20 του μηνός».

Δείτε εδώ την ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου:

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις