Ελλάδα

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες αύριο και την Τετάρτη και το Σαββατοκύριακο κρύο και βοριάδες – Η πρόβλεψη Τσατραφύλλια

Το 2ο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου ο καιρός φαίνεται πως θα είναι αίθριος καθώς δεν θα υπάρξει σοβαρή ψυχρή εισβολή
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Διπρόσωπος ο καιρός αυτήν την εβδομάδα, σύμφωνα με τον Γιώργο Τσατραφύλλια. Αν και τη Δευτέρα (09.12.2024) επικρατεί ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές της χώρας μας, από αύριο φαίνεται πως αυτό θα σταματήσει.

Όπως εξηγεί ο Γιώργος Τσατραφύλλιας με ανάρτησή του στα social media, την Τρίτη και την Τετάρτη προβλέπονται βροχές και καταιγίδες στα δυτικά, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το βορειοανατολικό Αιγαίο και από την Πέμπτη ο καιρός πάλι θα αλλάξει φέροντας ηλιοφάνεια.

Αν και όλη την εβδομάδα θα έχει καλό καιρό, την Κυριακή και τη Δευτέρα φαίνεται πως θα έχει αρκετό κρύο και βοριάδες που όμως δεν φαίνεται να κρατήσουν χρονικά.

«Που είναι τα κρύα; Πάλι για Αυστραλιανά Χριστούγεννα θα πάμε; Καλή εβδομάδα!

Χωρίς καιρικές ακρότητες θα κυλίσει ο καιρός τις επόμενες ημέρες και μάλιστα με εξαίρεση την Τρίτη – Τετάρτη όπου προβλέπονται βροχές και τοπικές καταιγίδες στα δυτικά, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το βορειοανατολικό Αιγαίο, από την Πέμπτη και μετά θα επικρατήσει αρκετή ηλιοφάνεια», εξηγεί αρχικά ο μετεωρολόγος.

«Ωστόσο υπάρχουν ενδείξεις για μεταβολή του καιρού με βοριάδες και περισσότερο κρύο το διήμερο Κυριακή – Δευτέρα. Δεν φαίνεται όμως να κρατάει. Μάλιστα προς το παρών σοβαρή ψυχρή εισβολή δεν φαίνεται στο προσκήνιο και το δεύτερο δεκαήμερο του Δεκέμβρη! Για να δούμε…Όσο πλησιάζουμε στις γιορτές θα ξεκαθαρίσει η εικόνα!», συνέχισε στην ανάρτησή του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
ΜΚΟ Παιδική Χαρά: «Μάζεψαν 63.000 ευρώ και μας έδωσαν μόνο 40.000» καταγγέλλει ο πατέρας 12χρονης με σοβαρό πρόβλημα υγείας
«Όταν διαμαρτυρηθήκαμε και δημιουργήθηκε ένταση, μας είπαν ότι θα κρατούσαν το υπόλοιπο ποσό στην τράπεζα για δύο με τρία χρόνια», λέει στο newsit.gr ο πατέρας της Αγγελικής που απευθύνθηκε στην ΜΚΟ του Φιρινίδη
Κωνσταντίνος Φιρινίδης
ΜΚΟ Παιδική Χαρά: «Δεν θα πάρεις ούτε ένα ευρώ, τα χρήματα μπλοκαρίστηκαν στην τράπεζα» – Η συγκλονιστική μαρτυρία πατέρα 9χρονου για έρανο «μαϊμού»
«Όταν προσπάθησα να αντιδράσω, μου έδωσε να καταλάβω ότι δεν είχα περιθώριο να διαφωνήσω» λέει στο newsit.gr θύμα της απάτης του Κωνσταντίνου Φιρινίδη
Ο πρόεδρος της ΜΚΟ, Παιδική Χαρά Κωνσταντίνος Φιρινίδης 8
Κακοκαιρία Agneta: Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χαλάζι μέχρι την Τρίτη σε 10 περιοχές – Αναβαθμίστηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Για Κέρκυρα, Παξούς, Ήπειρο, νησιά του ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα, κεντρική - ανατολική Μακεδονία, Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου έχει εκδοθεί και κόκκινη προειδοποίηση
Βροχή