Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Καιρός: Βροχές με διαλείμματα την Τετάρτη σε όλη τη χώρα – Πότε θα μας «αποχαιρετήσει» η κακοκαιρία

Καιρός: Βροχές με διαλείμματα την Τετάρτη σε όλη τη χώρα – Πότε θα μας «αποχαιρετήσει» η κακοκαιρία
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Νέα μεταβολή παρουσιάζει ήδη ο καιρός σε περιοχές της χώρας, κατάσταση που θα συνεχιστεί και την Τετάρτη (6/12/2023) για τις περισσότερες περιοχές της χώρας. Σύμφωνα με την πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου στο MEGA «μέσα στη νύχτα (Τρίτης προς Τετάρτη) θα δεχθούμε ισχυρές βροχές και καταιγίδες, κυρίως σε κομμάτια των Επτανήσων, της Πελοποννήσου, στις Κυκλάδες, στην Κρήτη, σε περιοχές της Ανατολικής Στερεάς συμπεριλαμβανομένης της Αττικής και στην Εύβοια…

Σύμφωνα με τον Γιάννη Καλλιάνο, πριν ξημερώσει, οι περιοχές θα έχουν βροχές και καταιγίδες.

Ξημερώνοντας η Τετάρτη (6/12/2023) στις περισσότερες περιοχές της χώρας ο καιρός θα είναι άστατος από την Πελοπόννησο μέχρι και της Θράκη.

Η κακοκαιρία θα κάνει διαλείμματα. Θα έχει δηλαδή εξάρσεις και υφέσεις…

Στην Αττική περιμένουμε καταιγίδες μέσα στη νύχτα ενώ το βροχερό σκηνικό θα συνεχιστεί και αφού ξημερώσει η Τετάρτη. Η θερμοκρασία θα είναι από 11 έως 18 βαθμούς.

Άστατο καιρό αναμένεται να έχει και η Θεσσαλονίκη ενώ σύμφωνα με τον Γιάννη Καλλιάνο, τις επόμενες ημέρες «θα παραμείνουν υπολείμματα αυτής της μεταβολής του καιρού». Τόνισε πάντως πως ο καιρός αυτός, «δεν είναι συγκλονιστικός» για την εποχή που διανύουμε.

Βελτίωση αναμένεται από την Παρασκευή…

Δείτε LIVE την εξέλιξη του καιρού μέσα από το γραφικό του Windy:

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις