Ελλάδα

Καιρός – Η Αθήνα στα χιόνια! Που θα χιονίσει τις επόμενες μέρες [pics]

Ραγδαία η επιδείνωση του καιρού τις επόμενες ώρες. Δείτε τι καιρό θα κάνει στην Αθήνα, και που θα χιονίσει.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο πιο βαρύς χιονιάς του 2016 αναμένεται να σαρώσει τη χώρα τις τελευταίες ημέρες του έτους. Μέσα στις επόμενες ώρες, θα έχουμε ραγδαία επιδείνωση του καιρού με τσουχτερό κρύο και χιόνια. Δείτε σε ποιές περιοχές θα χιονίσει.

Δείτε σε ποιές περιοχές θα χιονίσει την Πέμπτη (πηγή: Σύστημα Ποσειδών).

Δείτε σε ποιές περιοχές θα χιονίσει την Παρασκευή (πηγή: Σύστημα Ποσειδών).

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Τάσο Αρνιακό, τα χιόνια όχι μόνο θα φτάσουν στο λεκανοπέδιο, αλλά θα χιονίσει και στις παραλίες της Αττικής. Σταδιακή επιδείνωση θα υπάρξει από σήμερα (Τρίτη 27/12/2016), με χιόνια στα βουνά της Μακεδονίας και της Ηπείρου με την κακοκαιρία να κατηφορίζει προς Θεσσαλία και Στερεά Ελλάδα. Οι βοριάδες στο Αιγαίο θα φτάσουν απο την Τετάρτη μεχρι και τα 9 μποφόρ.

Την Πέμπτη στα… λευκά θα ντυθούν τα βόρεια προάστια της Αττικής, καθώς και το κέντρο της πρωτεύουσας, ενώ χιονοπτώσεις θα υπάρξουν και στα νότια προάστια. Αναμένονται πολικές θερμοκρασίες, στα βόρεια της χώρας από -12 μέχρι 4 βαθμούς Κελσίου και στα κεντρικά απο -6 μεχρι 6 βαθμούς Κελσίου.

Η κακοκαιρία προς την Κυριακή θα κατηφορίσει προς τα νότια της χώρας (Ανατολική Πελοπόννησος, Κυκλάδες και Κρήτη), ενώ στην Αττική αναμένεται μια ηλιόλουστη αλλα ψυχρή Πρωτοχρονιά.

Ακούστε την πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Καμίνι» η Σκάλα Μεσσηνίας την Δευτέρα - Σημείωσε την υψηλότερη θερμοκρασία και έφτασε στους 41,5°C
Έντονη ήταν η ζέστη στην Πελοπόννησο, με τη Λακωνία και τη Μεσσηνία να βρίσκονται στο επίκεντρο των υψηλότερων θερμοκρασιών, συνολικά, 10 σταθμοί κατέγραψαν θερμοκρασία πάνω από 40°C
Υψηλές θερμοκρασίες στην Αθήνα
Θρίλερ στο Ιόνιο: «Η σύζυγός του ήταν σοκαρισμένη» λέει ο άνδρας που εντόπισε το σκάφος του αγνοούμενου Ισπανού επιχειρηματία
«Είδα μια γυναίκα αγχωμένη, χαμένη και σε σοκ. Έκανα 6 ώρες να τραβήξω το καταμαράν στο λιμάνι της Πύλου» λέει ο καπετάνιος που ρυμούλκησε το σκάφος του αγνοούμενου Ισπανού, Χουάν Χοσέ Μουτίλμπα
Ο Χουάν Χοσέ Μουτίλμπα Ομπρεγκόν
8