Ελλάδα

Καιρός: Υδροστρόβιλος σχηματίστηκε στη Χαλκιδική – Προβλήματα από την κακοκαιρία

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Υδροστρόβιλος σχηματίστηκε το πρωί της Τρίτης (17.09.24) στον Τορωναίο Κόλπο στη Χαλκιδική, με τον καιρό να παραμένει ασταθής στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Ο υδροστρόβιλος ήταν ορατός και από τις ακτές της Κασσάνδρας, ενώ την ίδια στιγμή λόγω του άστατου καιρού προκλήθηκαν αρκετά προβλήματα στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκιδικής.

Συγκεκριμένα, η κακοκαιρία που ξέσπασε χθες το μεσημέρι στην Κασσάνδρα προκάλεσαν πλημμύρες σε κεντρικούς δρόμους, ενώ παρόμοια ήταν η εικόνα και στη λαϊκή αγορά που είχε στηθεί στην περιοχή.

Ευτυχώς, δεν παρατηρήθηκαν σοβαρά προβλήματα, με τις όποιες πλημμύρες να περιορίζονται σε δρόμους.

 

Για σήμερα, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) εξέδωσε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, προειδοποιώντας για βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από πολλαπλούς κεραυνούς, χαλάζι και ισχυρούς ανέμους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Γιώργος Μαζωνάκης: Εξετάζεται αν οι κατηγορούμενοι είχαν στήσει «δίκτυο γιατρών» – Έπειθαν τους ασθενείς ότι είναι άρρωστοι
Υπάρχουν πληροφορίες που κάνουν λόγο για μεθοδεύσεις με στόχο να εμφανίζονται ασθενείς ως πάσχοντες από νοσήματα τα οποία ενδεχομένως να μην είχαν
Οι γιατροί που κατηγορούνται για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη