Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Κακλαμάνης για αστυνομικό: «Μακάρι να βγει από αυτή την περιπέτεια ως κανονικός άνθρωπος»

Κακλαμάνης για αστυνομικό: «Μακάρι να βγει από αυτή την περιπέτεια ως κανονικός άνθρωπος»

Ο Νικήτας Κακλαμάνης αναφέρθηκε ξανά στον 31χρονο αστυνομικό που χαροπαλεύει μετά την εγκληματική επίθεση στο Ρέντη.

Ένα 24ωρο μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του, για τον 31χρονο αστυνομικό που χαροπαλεύει στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας μετά τα άγρια επεισόδια στην περιοχή του Ρέντη, ο Νικήτας Κακλαμάνης επανήλθε και απάντησε σε όσους αντέδρασαν.

Το βράδυ της Τετάρτης 13 Δεκεμβρίου, ο Νικήτας Κακλαμάνης μίλησε στο Action 24 και θέλησε να διευκρινίσει κάποια πράγματα σχετικά με την επίμαχη δήλωσή του, χωρίς ωστόσο να ανασκευάσει. «Είναι άλλο πράγμα οι προσπάθειες των γιατρών μέχρι τελευταία στιγμή, οι οποίες είναι δεδομένες. Η επιστήμη και οι συνάδελφοί μου έχουν υπερβεί τους εαυτούς τους, για να βοηθήσουν αυτό το παιδί αλλά ξέρετε, κύριε Κοτρώτσο, εγώ δούλεψα ως γιατρός για 37 χρόνια», ανέφερε αρχικά ο Νικήτας Κακλαμάνης και πρόσθεσε:

«Έχω άσχημη ειδικότητα και έχω πάει αρκετές φορές σε κέντρα αποκατάστασης, έχω δει παρόμοια περιστατικά και ξέρω τι δράμα είναι για ένα νέο παιδί. Βεβαίως, οι ευχές τον συνοδεύουν και μακάρι η Παναγία να κάνει το θαύμα της, γιατί θα πρόκειται περί θαύματος. Μακάρι να βγει από αυτή την περιπέτεια που περνάει αλλά να βγει ως κανονικός άνθρωπος».

Σημειώνεται πως ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας το βράδυ της Τρίτης (12/12), αναφερόμενος στον βαρύτατο τραυματισμό του 31χρονου υπαρχιφύλακα των ΜΑΤ στα επεισόδια στου Ρέντη, είχε αναφέρει:

«Δεν ξέρω τι να ευχηθεί κανείς γι’ αυτό το παιδί. Σαν γιατρός θα έλεγα αν ο Θεός τον αγαπά, καλύτερα να τον πάρει όσο σκληρό και αν ακούγεται αυτό από το στόμα ενός γιατρού. Φοβάμαι ότι 15 λεπτά με την καρδιά σταματημένη, οι εγκεφαλικές βλάβες θα είναι τέτοιες που δεν ξέρω τι ζωή θα έχει αν επιζήσει αυτό το παιδί. Όσο σκληρό και αν είναι αυτό για τη μάνα του, τον πατέρα του, τη γυναίκα του».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις