Ελλάδα

Κακοκαιρία Avgi: Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια σε Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο – Σε ισχύ το απαγορευτικό απόπλου

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Δεμένα παραμένουν τα πλοία στα λιμάνια της Αττικής, καθώς βρίσκεται σε ισχύ το απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, λόγω θυελλωδών βόρειων ανέμων που πνέουν στο Αιγαίο.

Το απαγορευτικό απόπλου παραμένει σε ισχύ καθώς σύμφωνα με την ΕΜΥ οι άνεμοι στο Αιγαίο φτάνουν τα 9 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από τα βόρεια. Για τα νησιά του Αργοσαρωνικού τα δρομολόγια εκτελούνται μόνο με πλοία κλειστού τύπου.

Κλειστές είναι οι γραμμές Αγ.Μαρίνα – Νέα Στύρα, Βόλος – Σποράδες, Καβάλα – Πρίνου, και Αλεξανδρούπολη – Σαμοθράκη.

Στη γραμμή Κεραμωτή – Λιμένας Θάσου τα δρομολόγια εκτελούνται μόνο με πλοία ανοιχτού τύπου.

Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν, καλό είναι πριν την αναχώρησή τους, να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία, για τυχόν ή τροποποιήσεις των δρομολογίων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ο Γιώργος Μαζωνάκης μάλλον πέθανε, έπαθε ανακοπή λόγω αντίδρασης στη μέθη» – Το μήνυμα της γραμματέως της κλινικής
Νέες αποκαλύψεις για τον ρόλο του υπνοθεραπευτή στην υπόθεση και για τη χορήγηση μέθης και σε άλλο ασθενή - Τι είπε η υπάλληλος του ιατρείου για τον απινιδωτή, τη μέθη και τα εξαφανισμένα μηχανήματα
Γιώργος Μαζωνάκης