Κυριακή, 28 Απρ.
20oC Αθήνα

Κακοκαιρία Daniel – Γιάννης Αρτοποιός: Η άσφαλτος έχει διαβρωθεί σε Μαγνησία και Σκιάθο – Μην κυκλοφορείτε στους δρόμους

Κακοκαιρία Daniel – Γιάννης Αρτοποιός: Η άσφαλτος έχει διαβρωθεί σε Μαγνησία και Σκιάθο – Μην κυκλοφορείτε στους δρόμους

Δραματικές είναι οι καταστάσεις σε Μαγνησία και Σκιάθο από την κακοκαιρία Danile καθώς ο όγκος της βροχής έχει ανοίξει την άσφαλτο και καταπίνει αυτοκίνητα.

Ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Γιάννης Αρτοποιός μέσω του Live News κάλεσε τους πολίτες να μείνουν στο σπίτι τους και να μην κυκλοφορούν στους δρόμους.

Όπως τόνισε ο κ. Αρτοποιός δεν είναι μόνο πως έχουν φουσκώσει οι ποταμοί και οι χείμμαροι σε αυτές τις περιοχές αλλά το μεγάλο πρόβλημα είναι η άσφαλος που έχει διαβρωθεί σε Μαγνησία και σε Σκιάθο και σε πάρα πολλά σημεία έχει υποχωρήσει και έχει καταπιεί αυτοκίνητα.

Μάλιστα όπως ανέφερε χαρακτηριστικά κανείς πολίτης δεν είναι ασφαλής στον δρόμο ακόμη και αν κινείται με τα πόδια καθώς κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί αν υποχωρήσει ο δρόμος. Ακόμη και με 4Χ4 να κινείται κάποιος κινδυνεύει να τον καταπιεί η άσφαλτος.

Στη συνέχεια, ο κ. Αρτοποιός επισήμανε πως στον Βόλο υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας καθώς όλα τα νερά θα καταλήξουν στο παραλιακό κομμάτι του Πηλίου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις