Ελλάδα

Κακοκαιρία Daniel – Μαγνησία: Απεγκλωβίστηκαν τρία άτομα από πλημμυρισμένο σπίτι στο Πήλιο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τρία άτομα απεγκλωβίστηκαν από το σπίτι που είχε πλημμυρίσει στην Μελάνη στο Πήλιο μετά το σαρωτικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το TheNewspaper.gr οι τρεις άνθρωποι ζήτησαν τη βοήθεια της Πολιτικής Προστασίας και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής μαζί με συνεργείο του Δήμου και τον δήμαρχο Μιχάλη Μιτζικό έφτασαν στο σημείο στο Πήλιο και τους απεγκλώβισαν, μεταφέροντάς τους σε ασφαλές σημείο για να διανυκτερεύσουν και να σωθούν από την καταστροφική μανία της κακοκαιρίας Daniel.

Στο μεταξύ στο Νότιο Πήλιο η καταρρακτώδης βροχή συνεχίζεται και ο δήμαρχος έχει ζητήσει τη συνδρομή του Στρατού και την κήρυξη της περιοχής σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Και αυτό γιατί σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η περιοχή είναι αποκλεισμένη από τον Βόλο και την υπόλοιπη Μαγνησία καθώς η γέφυρα της Κορώπης κατεδαφίστηκε από την σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει την περιοχή από τα ξημερώματα.

Από τη συγκεκριμένη γέφυρα διεξαγόταν η κυκλοφορία των οχημάτων προς και από το Νότιο Πήλιο. Πλέον, ο μοναδικός δρόμος που δίνει πρόσβαση στην περιοχή είναι ο ορεινός του Αγίου Γεωργίου Νηλείας.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση των συνεπειών της ακραίας κακοκαιρίας Daniel

Οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν διαθέσει 3 φορτωτές στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου για την αντιμετώπιση της ακραίας κακοκαιρίας Daniel.

Παράλληλα μέσα και προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων βρίσκονται σε ετοιμότητα συνδρομής στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας. Αυτό έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Εξαφάνιση Σταυρούλας Λεβεντάκη: Οι κηλίδες αίματος στην τηλεόραση και τα στοιχεία που «καίνε» τον Σκοπιανό ενοικιαστή – Θέμα χρόνου η έκδοση εντάλματος για ανθρωποκτονία
Με τα νεότερα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι θα ασκηθεί σύντομα στον Σκοπιανό δίωξη για ανθρωποκτονία
Ο ενοικιαστής της 45χρονης
Κτηνωδία στη Γαστούνη: Οδηγός αυτοκινήτου σταματάει μπροστά από σκυλί, το κοιτάει και το πατάει – Δείτε βίντεο
Οι πινακίδες του αυτοκινήτου δεν φαίνονται στο βίντεο γι' αυτό κάτοικοι της περιοχής απευθύνουν έκκληση μέσω social media σε όποιον αναγνωρίζει το όχημα να επικοινωνήσει με τις αρμόδιες αρχές
γαστούνη σκυλί
8