Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Κακοκαιρία Daniel: Οι δραματικές στιγμές διάσωσης εγκλωβισμένων – Συγκλονιστικά πλάνα

Κακοκαιρία Daniel: Οι δραματικές στιγμές διάσωσης εγκλωβισμένων – Συγκλονιστικά πλάνα

Δραματικές είναι οι στιγμές που ζουν οι κάτοικοι στην Καρδίτσα, καθώς το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel έχει μετατρέψει την περιοχή σε μια απέραντη λίμνη. Άνθρωποι έχουν ανέβει σε μπαλκόνια, ταράτσες ή στέγες σπιτιών για να προστατευτούν από τα νερά και οι διασώσεις είναι συνεχείς.

Super Puma, βάρκες, ελικόπτερα έχουν ριχτεί στη μάχη προκειμένου να βοηθήσουν τον κόσμο που κινδυνεύει. Τα πλάνα κόβουν την ανάσα…

Ένας πατέρας με το μικρό παιδί του κατέφυγαν σε στέγη κτιρίου στον Παλαμά για να γλιτώσουν από την μανία της κακοκαιρίας Daniel.

Περίμεναν εκεί καρτερικά και με αγωνία την σωτηρία. Και ήρθε τελικά από αέρος μέσω του ελικοπτέρου Super Puma και διασωστών.

Ένας διασώστης κατέβηκε με το ειδικό σχοινί, έδεσε μαζί του τον πατέρα και το μικρό παιδάκι και τους απεγκλώβισε από τον κλοιό του νερού και τους μετέφερε στην ασφάλεια του ελικοπτέρου.

Σε άλλο βίντεο ένας διασώστης έχει κατέβει στη σκεπή ενός σπιτιού για να απεγκλωβίσει έναν άνδρα, ο οποίος βρισκόταν εκεί καθώς το σπίτι του, το οποίο είχε καλυφθεί εξ ολοκλήρου από τα ορμητικά νερά που έχουν προκαλέσει τεράστιες καταστροφές λόγω της κακοκαιρίας Daniel.

Σε άλλο βίντεο διακρίνεται η διάσωση μιας γυναίκας την οποία διασώστες την βάζουν μέσα στο ελικόπτερο. 

Ελικόπτερο έχει προσγειωθεί σε ασφαλές σημείο στο χωριό Μεγάλα Καλύβια με τους διασώστες να βάζουν μέσα μια μητέρα με τα δύο αγόρια της που είναι 3,5 ετών. 

Η περιοχή του Παλαμά έχει μετατραπεί σε μια απέραντη λίμνη. Ηλικιωμένοι εγκλωβιστεί στα σπίτια τους την ώρα που έξω η στάθμη του νερού ανεβαίνει… Οι διασώστες τους βάζουν στις βάρκες και τους απεγκλωβίζουν. 

 

Δραματική ήταν η διάσωση ενός άνδρα με super puma…. Τον εντοπίζουν στη σκεπή ενός σπιτιού, κατεβαίνουν δύο άνδρες με σκοινί και καταφέρουν να τον σώσουν. 

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις