Ελλάδα

Κακοκαιρία Daniel: Στους 69 οι απεγκλωβισμοί με ελικόπτερο στη Θεσσαλία – Αυτοψίες σε σπίτια και επιχειρήσεις

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στους 69 ανέρχονται οι απεγκλωβισμοί με ελικόπτερο στη Θεσσαλία, που έχει μετατραπεί σε μία απέραντη λίμνη, μετά το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel.

Οι απεγκλωβισμένοι της κακοκαιρίας Daniel κατευθύνονται σε χώρους παραμονής και τους προσφέρονται τροφή, νερό, κουβέρτες και και ιατρική περίθαλψη.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό απεγκλωβισμούς στην ευρύτερη περιοχή του θεσσαλικού κάμπου κάνουν από την ώρα που επιτράπηκε να πετάξουν: 1 Super Puma της Πυροσβεστικής, 6 Agusta Bell της Πυροσβεστικής, 1 Agusta Bell Στρατού, 2 Super Puma του Στρατού. Συνολικά 10 ελικόπτερα.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η εθνική οδός είναι ανοιχτή, ενώ από Δευτέρα (11.09.23) θα λειτουργήσει το τραίνο Αθήνα-Λιανοκλάδι και Θεσσαλονίκη-Λάρισα.

Σημειώνεται πως τα σχολικά κτίρια θα αξιολογηθούν εντός του Σαββατοκύριακου για να κριθεί, αν θα λειτουργήσουν.

Στα νοσοκομεία ή κέντρα υγείας δεν υπάρχει πρόβλημα με ασθενείς, ενώ ζητήματα ρευματοδότησης υπάρχουν σε Τρίκαλα, Καρδίτσα και Πήλιο.

Τέλος, έχουν ξεκινήσει οι αυτοψίες σε σπίτια, επιχειρήσεις και υποδομές, ενώ την προσεχή Δευτέρα θα λειτουργήσει η πλατφόρμα αποζημιώσεων.

 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θρίλερ στην Κρήτη: Εντοπίστηκε ανθρώπινος σκελετός στον Τζιτζιφέ Αποκορώνου – Έρευνες για τον αν ανήκει στον 33χρονο αγνοούμενο γιατρό
Όλα τα βλέμματα έχουν στραφεί στο εάν ο σκελετός σχετίζεται με την εξαφάνιση του 33χρονου γιατρού, του οποίου το αυτοκίνητο είχε επίσης εντοπιστεί στον Αποκόρωνα
Θρίλερ στην Κρήτη: Εντοπίστηκε ανθρώπινος σκελετός στον Τζιτζιφέ Αποκορώνου – Έρευνες για τον αν ανήκει στον 33χρονο αγνοούμενο γιατρό
Μαρία Καρυστιανού: Η μάνα που έγινε «σύμβολο» της τραγωδίας των Τεμπών – Από τους αγώνες για δικαιοσύνη στον πολιτικό στίβο
Η γυναίκα που έγινε προσωποποίηση όλων των συγγενών θυμάτων των Τεμπών, που μίλησε και ενήργησε για λογαριασμό όλων, συγκίνησε και... «δίχασε»
Μαρία Καρυστιανού 5