Πέμπτη, 2 Μαΐ
16oC Αθήνα

Κακοκαιρία Daniel: Τέταρτος νεκρός – Είναι ο 49χρονος κτηνοτρόφος από το Πετρωτό Δομοκού

Κακοκαιρία Daniel: Τέταρτος νεκρός – Είναι ο 49χρονος κτηνοτρόφος από το Πετρωτό Δομοκού
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Nεκρός βρέθηκε σήμερα (7.9.2023) o 49χρονος κτηνοτρόφος από το Πετρωτό Δομοκού, του οποίου τα ίχνη είχαν χαθεί εν μέσω της κακοκαιρίας Daniel. Πρόκειται για το τέταρτο θύμα της θεομηνίας που σαρώνει τη χώρα. 

Ο άνδρας από το Πετρωτό Δομοκού εντοπίστηκε το μεσημέρι από άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ, με το σώμα του να είναι καταπλακωμένο από φερτά υλικά, τα οποία παρέσυρε ο μεγάλος όγκος νερού που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel. 

Ο θανών βρέθηκε σε σημείο που είχε καταστεί δύσβατο και απροσπέλαστο από όσα κατέβασαν οι χείμαρροι, οι οποίοι προκάλεσαν ανυπολόγιστη καταστροφή στην περιοχή.  

Ο άτυχος άνδρας είχε φύγει νωρίς το πρωί της Τετάρτης από το σπίτι του για να φροντίσει τα ζώα του, προτού εκδηλωθούν τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, κι έκτοτε δεν είχε δώσει ίχνη ζωής.

Οι φόβοι των οικείων του 49χρονου δυστυχώς επαληθεύτηκαν, με την αναζήτησή να ολοκληρώνεται με το πλέον αρνητικό αποτέλεσμα.

«Σορός άνδρα ανασύρθηκε από ρέμα πλησίον του οικισμού Πετρωτό Δομοκού #Φθιώτιδα και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Επιχείρησαν 6 #πυροσβέστες της 7ης Ε.Μ.Α.Κ.», αναφέρει το Πυροσβεστικό Σώμα.

Η ανακοίνωσή του: 

Σε απέραντη λίμνη έχει μετατραπεί ο Θεσσαλικός κάμπος, και πλέον και ο κάμπος της Καρδίτσας. Ο Βόλος παραμένει για τρίτη μέρα χωρίς ρεύμα και νερό, ενώ στο Πήλιο οι κάτοικοι είναι αποκομμένοι.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Μαγνησία, Σποράδες, Καρδίτσα, Τρίκαλα καθώς και οι Δήμοι Αγιάς, Κιλελέρ και Φαρσάλων Θεσσαλίας. Πολλά τα προβλήματα και στη Φθιώτιδα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις