Κυριακή, 28 Απρ.
22oC Αθήνα

Κακοκαιρία Elias: Αλλαγές σε δρομολόγια του Μετρό – Ακύρωση δρομολογίων τρένου

Κακοκαιρία Elias: Αλλαγές σε δρομολόγια του Μετρό – Ακύρωση δρομολογίων τρένου

Σημαντικά προβλήματα προκάλεσε η κακοκαιρία Elias και στα μέσα μαζικής μεταφοράς και συγκεκριμένα σε Μετρό και τρένα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για τεχνικό πρόβλημα στο δίκτυο του ΟΣΕ το οποίο χρησιμοποιεί τόσο το Μετρό όσο και και τα τρένα του Προαστιακού. 

Τα δρομολόγια στη γραμμή του Μετρό πραγματοποιούνται μέχρι νεοτέρας στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας – Δημοτικό Θέατρο. Για μετάβαση στο Αεροδρόμιο και τους ενδιάμεσους σταθμούς πραγματοποιείται μετεπιβίβαση σε συρμούς του Προαστιακού στον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας.

Τα δρομολόγια στη γραμμή του Αεροδρομίου (Προαστιακός) πραγματοποιούνται μόνο στο τμήμα Αεροδρόμιο- Μεταμόρφωση, σύμφωνα με ενημέρωση της Hellenic Train, ενώ δεν θα πραγματοποιηθεί το δρομολόγιο της αμαξοστοιχίας IC50 (Αθήνα – Θεσσαλονίκη).

 

Προβλήματα με καθυστερήσεις και ακυρώσεις δρομολογίων και στη γραμμή της Χαλκίδας λόγω πτώσης ηλεκτροδότησης στο τμήμα Αυλώνα – Οινόη. Οι συρμοί δεν μπορούν να προσεγγίσουν τους σταθμούς Κάτω Αχαρναί και Πύργος Βασιλίσσης. Επίσης ακυρώνεται το δρομολόγιο της αμαξοστοιχίας 882. Δείτε την ανακοίνωση:

 

Νωρίτερα, οι συρμοί στη γραμμή του ΗΣΑΠ διέρχονταν χωρίς στάση από τον σταθμό Άνω Πατήσια της γραμμής 1 λόγω προβλήματος στον φωτισμό του σταθμού. Η βλάβη έχει αποκατασταθεί.

Προβλήματα σε δρομολόγιο του ΤΡΑΜ

Νωρίτερα παρουσιάστηκε πρόβλημα στα δρομολόγια στη Γραμμή 7 του Τραμ «Ασκληπιείο Βούλας – Αγία Τριάδα Πειραιά». Ωστόσο, πλέον το δρομολόγιο διεξάγεται κανονικά.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις