Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Κακοκαιρία Elias: Αποκλείστηκε το χωριό Παλαιοχώρι στην Καλαμπάκα – Έπεσε ο δρόμος που το συνδέει με γέφυρα

Κακοκαιρία Elias: Αποκλείστηκε το χωριό Παλαιοχώρι στην Καλαμπάκα – Έπεσε ο δρόμος που το συνδέει με γέφυρα
Φωτογραφία Αρχείου / Intime

Αποκλεισμένο είναι ξανά το χωριό Παλαιοχώρι στην ορεινή Καλαμπάκα, καθώς έχει πέσει το οδόστρωμα στον επαρχιακό δρόμο που το συνδέει με τη γέφυρα Κουκοράβα και τη Χρυσομηλιά, από την επέλαση της κακοκαιρίας Elias σήμερα (27.9.2023) σε πολλές περιοχές της χώρας.

Ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων, Χρήστος Μιχαλάκης, δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ότι στο χωριό της Καλαμπάκας έχουν σπεύσει μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων για να αποκατασταθεί η ζημιά, η οποία προκλήθηκε μετά την επέλαση της κακοκαιρίας Elias.

Αν και η πρόσβαση στο χωριό είχε αποκατασταθεί μετά την κακοκαιρία Daniel, τώρα παρουσιάστηκε νέο πρόβλημα στον δρόμο που συνδέει το Παλαιοχώρι Καλαμπάκας με τη γέφυρα Κουκοράβα και τη Χρυσομηλιά.

Σύμφωνα με τον κ. Μιχαλάκη αύριο ανοίγουν όλες οι σχολικές μονάδες της Π.Ε. Τρικάλων, ένα άνοιγμα, σύμφωνα με τον ίδιο που γίνεται μετά από προετοιμασία των σχολείων για να υποδεχθούν εκπαιδευτικούς και μαθητές.

Τέλος ο αντιπεριφερειάρχης δεν παραλείπει να τονίσει πως όλα τα χωριά της ορεινής Καλαμπάκας και Πύλης συνδέονται μεταξύ τους και δεν υφίσταται πρόβλημα αποκλεισμού των χωριών αυτών εκτός από το παραπάνω.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις