Ελλάδα

Κακοκαιρία Elias: Μήνυμα 112 σε Αρμένι και Σωτήριο Λάρισας – «Περιορίστε τις μετακινήσεις»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η κακοκαιρία Elias που επελαύνει και στη Λάρισα, όπου εστάλη μήνυμα 112 για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα σε Αρμένι και Σωτήριο. 

«Περιορίστε τις μετακινήσεις», αναφέρει μεταξύ άλλων το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 σε κατοίκους στη Λάρισα

«Αρμένι, Σωτήριο Λάρισας. Προειδοποιητικό μήνυμα για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις) στην περιοχή σας‼️ Περιορίστε τις μετακινήσεις κατά τη διάρκεια των φαινομένων και ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».

Την ίδια ώρα, σε επιφυλακή για κάθε ενδεχόμενο είναι οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην περιοχή του Κιλελέρ κυρίως στην περιοχή του Αρμένιου και Σωτηρίου, όπου τα νερά της βροχής κατεβαίνουν από τον χείμαρρο “Γκουσπαντανιώτη” και οδηγούνται στα υπόλοιπα ρέματα της περιοχής.

Οι κάτοικοι ανησυχούν ότι η ορμητικότητα των νερών μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στις υποδομές του κεντρικού ρεύματος και ενδεχομένως να υπάρξουν πλημμύρες στα χωριά Αρμένιο και Σωτήριο.

Στο σημείο τις προηγούμενες ημέρες επιχείρησαν μηχανήματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, όπου σε συνεργασία με συνεργεία του Δήμυο Κιλελέρ προχώρησαν σε αποκατάσταση των υποδομών του κεντρικού ρεματος που είχαν πάθει ζημία από τις προηγούμενες πλημμύρες.

Στην περιοχή έχει ηχήσει το 112 από την Πολιτική Προστασία ενημερώνονται τους κατοίκους για τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Έκραξαν» Ελληνίδα influencer που έγινε viral: «Ξέρεις πόσο κουραστικό είναι να ανεβάζεις 20 βιντεάκια την μέρα;»
Μετά τα εκατοντάδες αρνητικά σχόλια που δέχτηκε, η influencer διέγραψε το βίντεο και στη συνέχεια δημοσίευσε ένα άλλο post ζητώντας συγγνώμη σε όσους προσβλήθηκαν από την φράση που είπε
Influencer
9
«Ο Γιώργος Μαζωνάκης ήταν μιάμιση ώρα χωρίς τις αισθήσεις του στο ιατρείο» αποκαλύπτει ο δικηγόρος του αξέχαστου τραγουδιστή
«Αυτό που προκύπτει από τη δικογραφία, είναι ότι έγινε μια προσπάθεια να διαγραφούν όλα τα αρχεία των πελατών του συγκεκριμένου ιατρείου και έγινε και μια προσπάθεια καθαρισμού του χώρου», λέει ακόμη ο Χαράλαμπος Λυκούδης
Γιώργος Μαζωνάκης
19
Γιώργος Μαζωνάκης: Η ΑΑΔΕ κάνει «φύλλο και φτερό» την κλινική – Στο μικροσκόπιο λογαριασμοί και σκληροί δίσκοι
Νέος κύκλος ερευνών μετά τον θάνατο του τραγουδιστή - Ο φορολογικός έλεγχος, τα ερωτήματα για τις κρίσιμες ώρες στην κλινική και οι κινήσεις του ΙΣΑ για τους δύο γιατρούς
Γιώργος Μαζωνάκης: Η ΑΑΔΕ κάνει «φύλλο και φτερό» την κλινική – Στο μικροσκόπιο λογαριασμοί και σκληροί δίσκοι