Ελλάδα

Κακοκαιρία Elias: Μήνυμα 112 σε Αρμένι και Σωτήριο Λάρισας – «Περιορίστε τις μετακινήσεις»

Η κακοκαιρία Elias που επελαύνει και στη Λάρισα, όπου εστάλη μήνυμα 112 για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα σε Αρμένι και Σωτήριο. 

«Περιορίστε τις μετακινήσεις», αναφέρει μεταξύ άλλων το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 σε κατοίκους στη Λάρισα

«Αρμένι, Σωτήριο Λάρισας. Προειδοποιητικό μήνυμα για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις) στην περιοχή σας‼️ Περιορίστε τις μετακινήσεις κατά τη διάρκεια των φαινομένων και ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».

Την ίδια ώρα, σε επιφυλακή για κάθε ενδεχόμενο είναι οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην περιοχή του Κιλελέρ κυρίως στην περιοχή του Αρμένιου και Σωτηρίου, όπου τα νερά της βροχής κατεβαίνουν από τον χείμαρρο “Γκουσπαντανιώτη” και οδηγούνται στα υπόλοιπα ρέματα της περιοχής.

Οι κάτοικοι ανησυχούν ότι η ορμητικότητα των νερών μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στις υποδομές του κεντρικού ρεύματος και ενδεχομένως να υπάρξουν πλημμύρες στα χωριά Αρμένιο και Σωτήριο.

Στο σημείο τις προηγούμενες ημέρες επιχείρησαν μηχανήματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, όπου σε συνεργασία με συνεργεία του Δήμυο Κιλελέρ προχώρησαν σε αποκατάσταση των υποδομών του κεντρικού ρεματος που είχαν πάθει ζημία από τις προηγούμενες πλημμύρες.

Στην περιοχή έχει ηχήσει το 112 από την Πολιτική Προστασία ενημερώνονται τους κατοίκους για τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θρίλερ με διπλή πτώση 27χρονης από τον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας στο Μαρούσι - Νοσηλεύεται τραυματισμένη
Τη στιγμή του συμβάντος βρισκόταν στο διαμέρισμα και ένας άντρας, χωρίς ωστόσο να έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για τον σύζυγό της, με τον οποίο φέρεται να συγκατοικούσε η γυναίκα
Περιπολικό
Απόπειρα ληστείας και επίθεση με καλάσνικοφ στην Αιτωλοακαρνανία - «Απείλησαν τη μητέρα μου “αν μιλήσεις θα σε σκοτώσω”»
Τρεις άνδρες έστησαν καρτέρι σε οικογένεια, χτύπησαν τον πατέρα, απείλησαν και προσπάθησαν να δέσουν τη μητέρα και πυροβόλησαν με όπλο τον γιο
Αιτωλοακαρνανία