Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Κακοκαιρία «Ελπίς»: Εγκλωβισμένος οδηγός στην Αττική Οδό μιλάει στο newsit.gr

Κακοκαιρία «Ελπίς»: Εγκλωβισμένος οδηγός στην Αττική Οδό μιλάει στο newsit.gr

«Είμαι εγκλωβισμένος εδώ και τρεις ώρες χωρίς καμία ενημέρωση», καταγγέλλει οδηγός που βρίσκεται στην Αττική Οδό εν μέσω της επέλασης της κακοκαιρίας «Ελπίς» και έχει κολλήσει στο δρόμο, καθώς τα χιόνια έχουν καταστήσει αδύνατη την κυκλοφορία.

Η κατάσταση στην Αττική Οδό είναι χωρίς προηγούμενο λόγω της κακοκαιρίας καθώς όλο το οδικό δίκτυο έχει παραλύσει και σημεία του αυτοκινητοδρόμου ανοιγοκλείνουν ανά διαστήματα, αφού γίνεται αγώνας δρόμου από τα συνεργεία για να καθαριστεί και να αποσυμφορηθεί το οδόστρωμα.

«Έχω πάρει σχεδόν απόφαση ότι θα κοιμηθώ στο αυτοκίνητο σήμερα και περιμένω να το καταλάβουν και οι υπόλοιποι οδηγοί γύρω μου», δηλώνει στο newsit.gr ο οδηγός που έχει εγκλωβιστεί στην Αττική Οδό. «Αυτό που συμβαίνει είναι απίστευτο. Είμαστε εγκλωβισμένοι εδώ και τρεις ώρες, ήθελα να πάω Πόρτο Ράφτη στο σπίτι μου και τελικά έχω κολλήσει εδώ».

«Αυτό που φοβάμαι είναι ότι το χιόνι γύρω μου θα μετατραπεί σε πάγο και δεν ξέρω τι θα κάνω μετά», σημειώνει ο οδηγός, ο οποίος δεν έχει αλυσίδες ενώ παράλληλα περιμένει μια ενημέρωση από την Αττική Οδό για το πότε θα ξεκολλήσουν από το σημείο.

Μάλιστα, χρησιμοποιεί αρκετά συχνά την Αττική Οδό και δηλώνει πως «το μόνο που δεν θέλω είναι να μου ζητήσουν διόδια τις επόμενες ημέρες. Δεν με ενδιαφέρει αν σήμερα είναι ανοιχτά, εγώ θέλω να είναι και τις επόμενες ημέρες. Πλήρωσα διόδια για να είμαι εγκλωβισμένος στο κρύο», τονίζει.

Ρεπορτάζ: Κωνσταντίνος Μακρής

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις