Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Κακοκαιρία «Ελπίς»: Σε αυτές τις περιοχές υπάρχουν διακοπές ρεύματος

Κακοκαιρία «Ελπίς»: Σε αυτές τις περιοχές υπάρχουν διακοπές ρεύματος
ΦΩΤΟ ΙΝΤΙΜΕ

Με το χιόνι που έφερε η κακοκαιρία «Ελπίς» να πέφτει πυκνό σε όλη τη χώρα, πολλά είναι τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί και στην ηλεκτροδότηση.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του newsit.gr προβλήματα καταγράφονται αυτή την ώρα:

Σε μία γραμμή στο Χαλάνδρι, σε δύο στο Ψυχικό και μία σε Πεύκη, Κηφισιά. Μάλιστα, σύμφωνα με αναγνώστη του newsit.gr στο Χαλάνδρι είναι πάνω από δύο ώρες χωρίς ρεύμα (ώρα 19:30). Χωρίς ρεύμα είναι η Φιλοθέη και το Μαρούσι.

Στην Ανατολική Αττική προβλήματα υπάρχουν στη Νέα Μάκρη, το Νέο Βουτζά, τη Λούτσα, την Ανθούσα και τη Μαραθώνος. Στη Νέα Μάκρη, σύμφωνα με αναγνώστη είναι «χωρίς ρεύμα από τις 11.45 το πρωί, στη συνοικία Μετόχι, χωρίς καμία ενημέρωση. Έχουν περάσει πάνω από οκτώ ώρες». Άλλον αναγνώστης αναφέρει πρόβλημα στην Παλλήνη.

Click4More: Κακοκαιρία Ελπίδα – Αττική Οδός: Εισαγγελική παρέμβαση για τον εγκλωβισμό οδηγών

 

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο Τεχνικών της ΔΕΗ, Κώστα Μανιάτη διακοπές ρεύματος υπάρχουν στην Αλσούπολη στο κομμάτι Καλογρέζας, στην Παιανία, το Ντράφι, το Μάτι, το Πικέρμι αλλά και στη Γλυφάδα σε δύο σημεία. 

Επίσης, προβλήματα υπάρχουν και στη βόρεια Αττική, στο Καπανδρίτι. Αναγνώστες του newsit.gr ενημέρωσαν ότι υπάρχει πρόβλημα και στον Διόνυσο, το Κορωπί, την Κάντζα, την Αγία Παρασκευή, την Χαλκηδόνα αλλά και τα Σπάτα και το Νέο Ηράκλειο.

Στην περιοχή της Ραφήνας, αναγνώστρια αναφέρει ότι από τις 13.00 το μεσημέρι είναι «χωρίς ρεύμα και κατ΄επέκταση χωρίς θέρμανση».

Click4More: Κακοκαιρία Ελπίς – Θεόδωρος Κολυδάς: 16 ώρες θα κρατήσει το δεύτερο κύμα

 

Σύμφωνα με αναγνώστες του newsit.gr διακοπή ρεύματος έγινε στα Άνω Πατήσια (Προμπονά), στο Παλαιό Φάληρο, την Αργυρούπολη, την Ηλιούπολη…

Επίσης, αναγνώστης αναφέρει ότι στην περιοχή του Μαραθώνα, οι κάτοικοι είναι τρεις ώρες χωρίς ρεύμα και νερό! Προβλήματα υπάρχουν επίσης, στη Νέα Σμύρνη, τον Βύρωνα, τον Άγιο Δημήτριο και στο Κουκάκι.

Μετά τις 20.00 πολλοί αναγνώστες ενημερώνουν για διακοπή ρεύματος και στο Λαγονήσι.

Οι εργαζόμενοι προσπαθούν να εξυπηρετήσουν τον κόσμο και να διορθώσουν τις βλάβες, καθώς οι χαμηλές θερμοκρασίες κάνουν πολύ δύσκολες τις ώρες χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.

Αν είστε σε περιοχή χωρίς ρεύμα στείλτε μας μήνυμα στο info@newsit.gr

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις