Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Κακοκαιρία «Φίλιππος»: Αίρεται η απαγόρευση κυκλοφορίας για τα βαρέα οχήματα στην εθνική οδό από το ύψος Καλυφτάκη

Φωτογραφία Αρχείου / Intime

Κανονικά πραγματοποιείται η κυκλοφορία των βαρέων οχημάτων μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων, στο τμήμα της νέας εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας από το ύψος του ανισόπεδου κόμβου Καλυφτάκη (χ/θ 20,060) μέχρι τη χ/θ 58,520 (όρια Ν. Αττικής), καθώς ο δρόμος δεν κρίνεται πλέον ως επικίνδυνος λόγω της κακοκαιρίας.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα είχε ανακοινωθεί η απαγόρευση σε όλα τα βαρέα οχήματα να κυκλοφορούν από το σημείο της εθνικής οδού στο ύψος Καλυφτάκη και μετά, λόγω της κακοκαιρίας «Φίλιππος» που επελαύνει σήμερα Τετάρτη (9.3.2022).

Η άρση της απαγόρευσης της κυκλοφορίας των βαρέων οχημάτων αποφασίστηκε, κατόπιν εισήγησης των παραχωρησιούχων εταιρειών και συνεννόησης του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

Επιπρόσθετα, όπως επισημαίνει η ΓΑΔΑ, η κυκλοφορία των λοιπών οχημάτων στο συγκεκριμένο οδικό τμήμα, διεξάγεται κανονικά.

Παραμένει σε ισχύ η κίνηση των οχημάτων στην Αθηνών-Λαμίας από το ύψος των διοδίων Αφιδνών μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις