Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Κακοκαιρία – Ηλεία: Ανεμοστρόβιλος χτύπησε τον Πύργο προκαλώντας καταστροφές – Οι άνεμοι αναποδογύρισαν φορτηγό

Κακοκαιρία – Ηλεία: Ανεμοστρόβιλος χτύπησε τον Πύργο προκαλώντας καταστροφές – Οι άνεμοι αναποδογύρισαν φορτηγό

Με μανία χτύπησε η κακοκαιρία τον νομό Ηλείας όπου ανεμοστρόβιλος προκάλεσε πολλές καταστροφές στην πόλη του Πύργου. Οι άνεμοι αναποδογύρισαν φορτηγό.

Δύσκολη ήταν η νύχτα που πέρασε για τον Πύργο Ηλείας. Σημαντικές καταστροφές σημειώθηκαν στην ανατολική πλευρά της πόλης μετά από ανεμοστρόβιλο που παρέσυρε τα πάντα στην οδό Αλφειού… Η συγκεκριμένη περιοχή θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο και αρκετά σπίτια αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα.

Επίσης ζημιές έχουν προκληθεί και σε επιχειρήσεις της περιοχής όπως χαρακτηριστικά σε ένα εργαστήριο μαρμάρου όπου οι ισχυροί άνεμοι κατάφεραν να μετακινήσουν ακόμη και τις βαριές πλάκες αλλά και σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων όπου η τζαμαρία της επιχείρησης δεν άντεξε την σφοδρότητα των ανέμων και κατέρρευσε.

Στην οδό Αλφειού φορτηγό αναποδογυρίστηκε από τους ισχυρούς ανέμους που έπνεαν νωρίτερα στην περιοχή.

Από το ίδιο κύμα κακοκαιρίας προκλήθηκαν μικρά τροχαία ατυχήματα. Έπεσαν δέντρα με αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στους δρόμους Πύργου – Τρίπολης και Πύργου – Πατρών.

Έγιναν επίσης διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος για μεγάλο χρονικό διάστημα και από κεραυνούς προκλήθηκαν πυρκαγιές με την μεγαλύτερη από αυτές να σημειώνεται στην περιοχή Καπελέτου της Βουπρασίας.

Με πληροφορίες από ilialive.gr

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις