Τρίτη, 21 Μαΐ
27oC Αθήνα

Κακοκαιρία – Καρδίτσα: Πληροφορίες για αγνοούμενους στη Μεταμόρφωση

Κακοκαιρία – Καρδίτσα: Πληροφορίες για αγνοούμενους στη Μεταμόρφωση

Πληροφορίες για αγνοούμενους στη Μεταμόρφωση στην Καρδίτσα και ήδη σύμφωνα με την ΕΡΤ είναι σε εξέλιξη η επιχείρηση διάσωσης σε απόσταση 3 χιλιομέτρων από το χωριό Βλοχός.

Με τέσσερις βάρκες εθελοντικές ομάδες από την Κρήτη, τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα ετοιμάζονται να αναλάβουν τον εντοπισμό αγνοουμένων στην περιοχή Μεταμόρφωση στην Καρδίτσα.  Ήδη έχουν διασωθεί 50- 60 άνθρωποι που ήταν εγκλωβισμένοι επί τέσσερις ημέρες.

Δήμαρχος Κιλελέρ: Αν δεν καταφέρουμε να συγκρατήσουμε τα νερά θα εκκενωθεί το Ομορφοχώρι

«Αυτό που συμβαίνει στον Πηνειό είναι ότι «έσπασε» σε κάποιο σημείο μετά τη Λάρισα και γυρίζουν όλα τα νερά στο δήμο Κιλελέρ. Για το Ομορφοχώρι ισχύει προειδοποίηση μερικής εκκένωσης. Το νερό δεν μπήκε στον οικισμό και γίνονται προσπάθειες να εκτραπεί το νερό. Αν δεν τα καταφέρουμε θα γίνει ολική εκκένωση του χωριού, δήλωσε στην ΕΡΤ ο δήμαρχος Κιλελέρ, Αθανάσιος Νασιακόπουλος.

Δεν υπάρχουν άνθρωποι που κινδυνεύουν και δεν θα υπάρξουν, τόνισε ο δήμαρχος συμπληρώνοντας ότι συνεχίζονται οι προσπάθειες να μην μπει το νερό στον οικισμό. «Αν δεν τα καταφέρουμε θα γίνει ολική εκκένωση», τόνισε μετά το μήνυμα του 112 που εστάλη στην περιοχή.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις