Κυριακή, 5 Μαΐ
21oC Αθήνα

Κακοκαιρία – Μαγνησία: Ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον δείχνει τις καταστροφές στη Μήλινα

Κακοκαιρία – Μαγνησία: Ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον δείχνει τις καταστροφές στη Μήλινα

Βίντεο από τις καταστροφές που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel στο χωριό Μήλινα της Μαγνησίας ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram ο Στάνλεϊ Τζόνσον, πατέρας του πρώην πρωθυπουργού της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, που έχει σπίτι στο Πήλιο και κάνει πολύ συχνά διακοπές εκεί.

«Αυτή είναι η εικόνα από το σημείο. Βλέπετε ότι η γέφυρα πίσω μου έχει παρασυρθεί εντελώς από τη θάλασσα. Οι καφετέριες συνήθως είναι γεμάτες από κόσμο», αναφέρει ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον, δείχνοντας τις καταστροφές της κακοκαιρίας στο συγκεκριμένο χωριό της Μαγνησίας, καθώς κάνει συχνά διακοπές στην περιοχή.

Στο φόντο φαίνεται ο ιδιοκτήτης ενός παραθαλάσσιου εστιατορίου, ο οποίος χαιρετά την κάμερα. Ο Στάνλεϊ Τζόνσον τον πλησιάζει, του λέει καλημέρα και τον ρωτάει «πώς είσαι;» ενώ του ζητάει να πει δυο λόγια για το βίντεο, το οποίο θα προβληθεί στη βρετανική τηλεόραση.

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου τον ευχαριστεί και του απαντάει ευγενικά «όχι τώρα» εννοώντας ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για δηλώσεις.

Δείτε το βίντεο:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stanley Johnson (@stanleyjohnson)

Η κακοκαιρία Daniel έχει αφήσει πίσω της τεράστιες και ανυπολόγιστες καταστροφές σε όλη τη Θεσσαλία. Η στάθμη του Πηνειού έχει ανέβει στα 10 μέτρα και η Λάρισα πλημμυρίζει, με τις Αρχές και τους κατοίκους να δίνουν μάχη με τα νερά.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις