Ελλάδα

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Χιόνισε σε Τρίκαλα και Φλώρινα – Βίντεο με τα πρώτα χιόνια

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η κακοκαιρία «Μπάλλος» «δείχνει τα δόντια της» σε όλη την Ελλάδα, με σφοδρές βροχές να πέφτουν σε όλη την χώρα. Το πρώτο χιόνι έπεσε σήμερα στα ορεινά της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων, Χρήστος Μιχαλάκης, σε υψόμετρο πάνω από 1.500 μέτρα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, εκτός από το πρώτο χιόνι η κακοκαιρία «Μπάλλος» δεν έχει δημιουργήσει – μέχρι στιγμής – προβλήματα στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων όσον αφορά τη στάθμη των υδάτων στα ποτάμια της περιοχής, εκτός από καταπτώσεις βράχων στο ορεινό οδικό επαρχιακό δίκτυο, που αντιμετωπίζονται από μηχανήματα της ΠΕ Τρικάλων.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα πρώτα χιόνια έπεσαν και στο Νυμφαίο της Φλώρινας. 

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Γιώργος Μαζωνάκης: Tοιχογραφία στον Βόλο με τη μορφή του αείμνηστου καλλιτέχνη και στίχους τραγουδιού του
Το έργο είναι πλέον προσβάσιμο σε όλους όσους διέρχονται από την Ερμού 89 στον Βόλο και αποτελεί ένα ζωντανό φόρο τιμής σε έναν καλλιτέχνη που «ανήκε σε εκείνον και στα όνειρά του»
Η τοιχογραφία του Γιώργου Μαζωνάκη στον Βόλο
Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο την Τετάρτη: Φοιτητές στήνουν σκηνές στο Σύνταγμα – Σε επιφυλακή η ελληνική αστυνομία μετά το χάος στη Γαλλία
Σε αυξημένη ετοιμότητα βρίσκονται η ΕΛ.ΑΣ. και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ενόψει των κινητοποιήσεων, με ιδιαίτερη έμφαση στις συγκεντρώσεις της Τετάρτης
Σκηνές στο Σύνταγμα 17