Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Κλειστή η Αθηνών – Λαμίας από Καλυφτάκη έως Οινόφυτα

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Κλειστή η Αθηνών – Λαμίας από Καλυφτάκη έως Οινόφυτα

Με τη χιονόπτωση να είναι έντονη στην Αττική καθώς η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» επελαύνει, από τα ξημερώματα της Δευτέρας (06.02.2023), είναι ξανά κλειστή η εθνική οδός Αθηνών – Λαμίας, από τον κόμβο Καλυφτάκη έως τα Οινόφυτα. 

Η κακοκαιρία έχει «κλείσει» την Αθηνών – Λαμία και στα δύο ρεύματα. Εκτιμάται, όμως, ότι η κυκλοφορία στην εθνική οδό θα αποκατασταθεί σε περίπου 2 ώρες. 

Στον κόμβο Καλυφτάκη, αστυνομικοί σταματούν τα αυτοκίνητα που θέλουν να περάσουν και ενημερώνουν τους οδηγούς ότι ο δρόμος είναι κλειστός. 

Επίσης, έχει διακοπεί η κυκλοφορία και από το 261ο χιλιόμετρο μέχρι το 56ο και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. 

 

Από τα ξημερώματα, όπως είχε προβλεφθεί, χιονίζει ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και στα βόρεια προάστια. Αττική, Βοιωτία, Εύβοια, Κρήτη αναμένεται να βρεθούν σήμερα στο «μάτι» της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα». 

Εκτός από το κέντρο της Αθήνας, από τα ξημερώματα χιονίζει σε Μαλακάσα, Σχηματάρι Διόνυσο, Πεντέλη, Θρακομακεδόνες και Αφίδνες.

Χιονοπτώσεις και σε περιοχές της βορειοανατολικής Αττικής.

 

 

Επίσης, έχε διακοπεί η κυκλοφορία στην λεωφόρο Πάρνηθος από το ύψος της οδού Νούση προς Πάρνηθα ενώ στην επαρχιακή οδό Μεγάρων-Αλεποχωρίου στο ύψος της περιοχής Λούμπα προς Αλεποχώρι η κυκλοφορία διεξάγεται μόνο με αλυσίδες.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις