Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» – ΣΤΑΣΥ: Κανονικά τα δρομολόγια του Μετρό από και προς αεροδρόμιο

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» – ΣΤΑΣΥ: Κανονικά τα δρομολόγια του Μετρό από και προς αεροδρόμιο

Η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» σφυροκοπά ανελέητα και την Αττική, δημιουργώντας προβλήματα στους δρόμους και τα ΜΜΜ. Σε τροποποιήσεις στα δρομολόγια των λεωφορείων προχώρησε ο ΟΑΣΑ, ενώ η ΣΤΑΣΥ ανακοίνωσε νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας (06.02.2023) ότι η απευθείας σύνδεση του Μετρό με το αεροδρόμιο αποκαταστάθηκε. 

Υπενθυμίζεται πως από νωρίς το πρωί της Δευτέρας (06.02.2023), λόγω της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα», είχαν σταματήσει τα δρομολόγια του Μετρό από και προς το αεροδρόμιο και οι επιβάτες εξυπηρετούνταν με τον προαστιακό, μέσω του σταθμού Δουκίσσης Πλακεντίας. Σύμφωνα όμως με την τελευταία ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ, τα δρομολόγια πλέον πραγματοποιούνται κανονικά. 

Αξίζει τέλος να αναφερθεί ότι, με γνώμονα την ασφάλεια του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα (06.02.2023) ότι οι τροποποιήσεις στα δρομολόγια των λεωφορείων συνεχίζονται. Καθώς τα έντονα καιρικά φαινόμενα βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, το επιβατικό κοινό θα μπορεί να ενημερώνεται για το ημερήσιο ειδικό πρόγραμμα εκτέλεσης μέσω της εφαρμογής OASA Telemetics και από το πληροφοριακό κέντρο 11185.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις