Παρασκευή, 3 Μαΐ
23oC Αθήνα

Κακοκαιρία: Συνελήφθη άνδρας που έκανε πλιάτσικο σε πλημμυρισμένη επιχείρηση της Λάρισας

Κακοκαιρία: Συνελήφθη άνδρας που έκανε πλιάτσικο σε πλημμυρισμένη επιχείρηση της Λάρισας

Την ώρα που όλη η Θεσσαλία προσπαθεί να αντιμετωπίσει τις μεγάλες καταστροφές που άφησε πίσω της η κακοκαιρία Daniel, κάποιοι βρίσκουν ευκαιρία να θησαυρίσουν στην πλάτη των συνανθρώπων τους.

Στη Λάρισα ένας άνδρας συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου (16.9.2023) την ώρα που έκλεβε πράγματα αξίας από επιχείρηση που πλημμύρισε μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας στη Θεσσαλία.

Σύμφωνα τα όσα έγιναν γνωστά από την αστυνομία: «Οι αστυνομικοί εντόπισαν το δράστη σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων πληγείσας επιχείρησης και κατά τον έλεγχο που ακολούθησε σε επιβατικό αυτοκίνητό του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα προϊόντα, τα οποία, όπως εξακριβώθηκε, τα είχε αφαιρέσει από την εν λόγω επιχείρηση. Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα αποδόθηκαν σε υπεύθυνο της επιχείρησης».

Όπως υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση, η Ελληνική Αστυνομία, έχοντας ως πρωταρχικό μέλημα την ασφάλεια των πολιτών, συνεχίζει να στέκεται αρωγός στις ανάγκες τους.

Τέλος, επισημαίνεται ότι καθ’ όλο το 24ωρο από τους αστυνομικούς της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας διενεργούνται με αμείωτη ένταση περιπολίες για την προστασία των ιδιοκτησιών στις πληγείσες περιοχές.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις