Ελλάδα

Κακοκαιρία – Θεσσαλία: Η στιγμή που η Πυροσβεστική απεγκλωβίζει ένα σκυλί από την πλημμύρα

Ένα συγκινητικό βίντεο ντοκουμέντο κυκλοφόρησε στα social media από την Πυροσβεστική που δείχνει τη στιγμή όπου δύο πυροσβέστες κυκλοφορούν με βάρκα σε μια από τις περιοχές της Θεσσαλίας που επλήγησαν από τις πλημμύρες και απεγκλώβισαν ένα σκυλί.

Το βίντεο ξεκινάει την ώρα της έρευνας των πυροσβεστών μέσα στην πλημμύρα, όπου εντοπίζουν έναν χώρο σαν αποθήκη μες στα νερά και αποφασίζουν να κάνουν κουπί και να ψάξουν εκεί. Όταν φτάνουν, βρίσκουν πάνω στα συντρίμμια ένα σκυλί, το οποίο πανικοβλημένο ψάχνει τρόπο να φύγει από το σημείο.

Ο ένας από τους δυο πυροσβέστες της βάρκας το πλησιάζει και ενώ αυτό είναι φοβισμένο στην αρχή, τελικά ο πυροσβέστης καταφέρει να το πιάσει και να το πάρει μαζί του στη βάρκα.

Την ώρα που γυρνούν προς τα πίσω, το σκυλί έχει πέσει στην αγκαλιά και στα χάδια του ενός πυροσβέστη ενώ ο άλλος κάνει κουπί για να γυρίσουν από εκεί που ξεκίνησαν την έρευνά τους.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

Τέλος καλό όλα καλά για το τρομαγμένο και ταλαιπωρημένο σκυλάκι, το οποίο ίσως ήταν αδέσποτο, καθώς δεν φαίνεται να φοράει κολάρο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
48ωρη κακοκαιρία χτυπά με καταιγίδες, χιόνια και ανεμοστρόβιλους από το Σάββατο - Χάρτης με τις «κόκκινες» περιοχές
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη για το πέρασμα της νέας κακοκαιρίας - Κυριακή η πιο επικίνδυνη ημέρα των φαινομένων - Αναμένονται θυελλώδεις άνεμοι και χιόνια σε αρκετές περιοχές
Βροχές
Τα τρία κομβικά σημεία που οδηγήσαν στην τραγωδία της Βιολάντα: Οι «εξαφανισμένες» δεξαμενές προπανίου, οι «αόρατοι» σωλήνες και η μελέτη που έμεινε στα συρτάρια
Οι κανονισμοί ασφαλείας προβλέπουν είτε ο αγωγός να είναι «κρεμαστός», όπως λέγεται στη γλώσσα τους, δηλαδή πάνω από την επιφάνεια της γης βαμμένος σε κίτρινο χρώμα που υποδηλώνει ότι μεταφέρει υγραέριο
Το κατεστραμμένο εργοστάσιο της Βιολάντα 19
Νέα στοιχεία για την φονική έκρηξη στη Βιολάντα: Ερευνώνται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης που έγιναν το καλοκαίρι
Η διέλευση βαρέων οχημάτων το καλοκαίρι, πάνω από το έδαφος όπου βρίσκονταν οι σωληνώσεις, ενδεχομένως να προκάλεσε φθορά ή θραύση, με αποτέλεσμα τη φονική διαρροή
Το κατεστραμμένο εργοστάσιο της Βιολάντα