Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Καλά τα νέα για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη – Η συγκινητική φωτογραφία με τη σύζυγό του

Καλά τα νέα για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη – Η συγκινητική φωτογραφία με τη σύζυγό του

Πολύ καιρό μετά την άτυχη στιγμή που “σημάδεψε” τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη και όλους τους αγαπημένους του, η Εβελίνα Βαρσάμη χαμογελά ξανά πλατιά… Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε.

Ο γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός παρουσιαστής Κωνσταντίνος Αγγελίδης συνεχίζει εντατικά της φυσιοθεραπείες του, και η Εβελίνα Βαρσάμη δημοσίευσε ίσως για πρώτη φορά μια συγκλονιστική φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται να γελάει τόσο έντονα και τόσο γλυκά ταυτόχρονα!

Στη φωτογραφία, δίπλα στην Εβελίνα φαίνεται ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης. Οι δυο τους κάθονται στην αίθουσα αναμονής του φυσιοθεραπευτηρίου και περιμένουν να μπει ο γνωστός παρουσιαστής για να κάνει τη θεραπεία του.

Η κατάσταση σίγουρα δεν είναι εύκολη για κανέναν τους, αλλά η Εβελίνα συνεχίζει να στέκεται βράχος στο πλευρό του Κωνσταντίνου, κάτι που έκανε από την αρχή της περιπέτειάς τους.

Να θυμίσουμε ότι ο παρουσιαστής είχε ένα σοβαρό τροχαίο παραμονές Χριστουγέννων του 2017 με τη μηχανή του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να ξεκινήσει ένας Γολγοθάς εγχειρήσεων και φυσιοθεραπειών

“Περιμένοντας για την φυσιοθεραπεία μας!!!”” έγραψε η Εβελίνα Βαρσάμη κάτω από τη φωτογραφία με τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις