Ελλάδα

Καλάθι του νοικοκυριού: Σε άλλα 192 προϊόντα μειώθηκαν οι τιμές

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το «καλάθι του νοικοκυριού» έχει φέρει σημαντικά αποτελέσματα στον ανταγωνισμό των σούπερ μάρκετ κάτι το οποίο αναμένεται να δείξουν οι νέες λίστες των προϊόντων που θα δοθούν αύριο Τετάρτη στη δημοσιότητα.

Οπως ανέφερε το βράδυ της Τρίτης ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης σε ανάρτησή του στο Twitter θα καταγραφεί νέα μείωση τιμών σε 192 βασικά προϊόντα την ώρα που το «καλάθι του νοικοκυριού» διανύει ήδη την «5η εβδομάδα λειτουργίας»

«5η εβδομάδα λειτουργίας του «Καλαθιού του Νοικοκυριού» και τα αποτελέσματα είναι τα εξής: Από τα 816 προιόντα με τη χαμηλότερη τιμή ανά κατηγορία ανά αλυσίδα, τα 43 αυξήθηκαν οριακά, τα 192 μειώθηκαν, ενώ τα υπόλοιπα παραμένουν στην ίδια τιμή! Αναλυτικά αποτελέσματα αύριο!» ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αλέξανδρος Γιωτόπουλος: Ποιος είναι ο «Λάμπρος» της 17Ν – Η Γαλλία, οι προκηρύξεις και η σύλληψη στους Λειψούς
Καταδικάστηκε για συμμετοχή σε όλες τις πράξεις της 17Ν από την ίδρυσή της το 1975 μέχρι και τον Ιούλιο του 2002, ενώ του αποδόθηκε ο ρόλος του ηγέτη και του καθοδηγητή της οργάνωσης
Αλέξανδρος Γιωτόπουλος