Δευτέρα, 6 Μαΐ
15oC Αθήνα

Καλή Καλό: Έτσι βρέθηκαν τα οστά του γιου της μέσα στο σπίτι της ηθοποιού

Καλή Καλό: Έτσι βρέθηκαν τα οστά του γιου της μέσα στο σπίτι της ηθοποιού
Εικόνα από την εκπομπή "Μιλάμε Ελεύθερα" της ΕΡΤ3

Νέα στοιχεία έρχονται στο “φως” για το πώς αποκαλύφθηκε το μακάβριο μυστικό της ηθοποιού Καλής Καλό, η οποία φέρεται να έκρυβε τα οστά του γιου της, στο σπίτι της στην Άνω Κυψέλη

Οι αστυνομικοί κλήθηκαν στο σπίτι της Καλής Καλό, περίπου μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της 5ης Ιουλίου. Στο διαμέρισμα βρίσκονταν η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος, ο Σπύρος Μπιμπίλας και η γυναίκα που την φρόντιζε τους τελευταίους δύο μήνες, οι οποίοι έψαχναν τα πράγματα της, προκειμένου να της τα μεταφέρουν στο νοσοκομείο “Σωτηρία”, όπου η ηθοποιός νοσηλεύεται από την 1η Ιουλίου. 

Έτσι, εντόπισαν το οστεοφυλάκιο και ειδοποίησαν τις αρχές. Μπαίνοντας στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου, οι αστυνομικοί αντίκρισαν δεξιά από την πόρτα της εισόδου το οστεοφυλάκιο, μέσα στο οποίο υπήρχαν ανθρώπινα οστά, μαζί με μία φωτογραφία ενός άνδρα. 

Τα οστά παρελήφθησαν και μεταφέρθηκαν στο Νεκροτομείο Αθηνών για να γίνει η νεκροψία – νεκροτομή, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης. 

Υπενθυμίζουμε ότι ο γιος της ηθοποιού, Χρήστος Καλό, τραυματίστηκε σοβαρά από έκρηξη σε πείραμα χημείας σε ηλικία 13 ετών και -παρότι η μητέρα του ξόδεψε όλη της την περιουσία για να θεραπευτεί- απεβίωσε το 1988 σε ηλικία μόλις 27 ετών.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις