Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Καλή χρονιά με 2018 παρά… κάτι αξέχαστες στιγμές!

Καλή χρονιά με 2018 παρά… κάτι αξέχαστες στιγμές!

– Η συντακτική ομάδα του NewsIt.gr σάς εύχεται ολόψυχα “καλή χρονιά”!
– Αποχαιρετώντας το 2017, μοιραζόμαστε μαζί σας δικές μας -κυρίως αστείες- στιγμές
– ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ και ΒΙΝΤΕΟ

“Επιτέλους, φεύγει!”, λέγαμε εδώ, στο NewsIt.gr, για το 2017. Μια χρονιά πολύ δύσκολη για κάποιους από εμάς. Μια χρονιά, κατά τη διάρκεια της οποίας, δόθηκαν -έστω και δυσάρεστες- ευκαιρίες, που μας υπενθύμισαν ότι δεν είμαστε απλώς μια συντακτική ομάδα. Είμαστε οικογένεια.
Και ακριβώς για αυτόν τον λόγο, καταφέραμε να γελάσουμε, να κάνουμε χαβαλέ και να ζήσουμε και φέτος όμορφες στιγμές. Μερικές από αυτές, θα τις μοιραστούμε μαζί σας, αποχαιρετώντας έτσι το 2017.

Σας ευχόμαστε ολόψυχα το 2018, να είναι όπως ακριβώς εσείς το επιθυμείτε! Όσο για εμάς, υποδεχόμαστε το νέο έτος με την ευχή – ελπίδα να σας ενημερώνουμε για περισσότερα ευχάριστα γεγονότα!

Καλή μας χρονιά!

Στιγμές γέλιου και… guest star ο Ευτύχης Μπλέτσας

Μια λιτή τελετή για το άναμμα της σόμπας, το “άρωμα” της Αποκριάς, ο Ευτύχης Μπλέτσας και το σχέδιο… εξόντωσης της διευθύντριας! Πάρτε μια γεύση από όσα συνέβησαν στα γραφεία μας το 2017…

Πρώτη ημέρα του 2017 με φαγοπότι (τι άλλο;)! Μαζί μας και ο “γείτονας” Φίλιππος Αντωνίου (στα αριστερά) από το zappit.gr
15.01.2017: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ… Ντέρμπι στην Αγγλία, ντέρμπι και στο NewsIt
26 Ιανουαρίου 2017: Μαρία Καούκη και Μαρίνα Κουτσούμπα ετοιμάζονται να παρακολουθήσουν τον Ρότζερ Φέντερερ στον ημιτελικό του Αυστραλιανού Όπεν κόντρα στον Σταν Βαβρίνκα.

 

19 Φεβρουαρίου 2017: Οι συνάδελφοι δεν… γλίτωσαν από την Καρολίνα Μισέλ που έφτασε στο γραφείο με τα απαραίτητα αξεσουάρ για να τους ντύσει όλους! Κάποιοι έκαναν τους δύσκολους (γκουχ, γκουχ, Χρήστο Μαυραγάνη), αλλά τελικά το ευχαριστήθηκαν!
7 Μαΐου 2017: Στην υγεία του νέου προέδρου της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν! (Καλαμάκια για συνοδευτικό, μιας και δεν βρήκαμε γαλλικό εστιατόριο που κάνει delivery)
18 Μαΐου 2017: Ψήφιση πολυνομοσχεδίου στη Βουλή σημαίνει… ξυνύχτι. Γι’ αυτό και οργανωθήκαμε…
28 Μαΐου 2017: Να σας συστήσουμε την Αλέκα Νικόλα που προστέθηκε στην παρέα μας… μαζί με την ομπρέλα της! Στο βάθος, η Μαρία Καούκη σιγοντάρει…

19 Ιουνίου 2017: Το τραγούδι που παίζει στους τίτλους της εκπομπής “Happy Traveler” με τον Ευτύχη Μπλέτσα έχει “κολλήσει” στον Χρήστο Μαυραγάνη. Αφού έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της βάρδιας, τραγουδώντας ΣΥΝΕΧΩΣ “πού είσαι;”, αποφασίζει να το κάνει και βίντεο κλιπ! Παρά τις σαφείς σκηνοθετικές οδηγίες του, κάποιοι δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του (ε, Μαρία;)…

10 Σεπτεμβρίου 2017: Έχουν περάσει σχεδόν τρεις μήνες, αλλά ο Χρήστος -δυστυχώς- δεν έχει ξεχάσει το “πού είσαι”…

13 Νοεμβρίου: Η τελετή για το άναμμα της σόμπας είναι γεγονός. Η Μαίρη Καλουτσάκη πάτησε το κουμπί!

Κι ενώ η Μαίρη άναβε τη σόμπα, η Αθηνά έμπαινε ήδη σε ρυθμούς… Χριστουγέννων!

21 Νοεμβρίου 2017: Αθηνά Σκορδιαλού και Καρολίνα Μισέλ (σ.σ. μανιακές με τα Χριστούγεννα!) ανέλαβαν τον χριστουγεννιάτικο στολισμό… Εκτός από το δέντρο, στόλισαν και τον Χρήστο Μαυραγάνη!
27 Νοεμβρίου 2017: Η Αλέκα Νικόλα ανοίγει τον υπολογιστή της και βλέπει… αυτό! (Στον ρόλο της γάτας η Αλέκα που είχε ανοίξει… πόλεμο με Σκορδιαλού, Μισέλ και Κουτσούμπα γιατί δεν της αρέσουν τα Χριστούγεννα)

15 Δεκεμβρίου 2017: Η… χορωδία του NewsIt.gr τραγουδά στην Καρολίνα για τα γενέθλια της, πριν σβήσει… ένα ατομικό τσουρέκι!
ΥΓ. Ευχαριστούμε την Άρτεμις Θύμιου από το TLife.gr για την βιντεοσκόπηση!

Και για το τέλος, αποφασίσαμε να ξεμπροστιάσουμε την Μαίρη Καλουτσάκη, η οποία -με συνεργό τον Πάνο Σιώζο- πριονίζει την καρέκλα της διευθύντριας του NewsIt.gr, Κατερίνας Σερέτη. Ούτε την βασίλισσα Ελισάβετ δεν σεβάστηκαν…!

Ακολουθεί βίντεο ντοκουμέντο!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις