Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Καλλιθέα: Εικόνες σοκ! Χτύπησαν στο κεφάλι τον φύλακα του πάρκου Δαβάκη

Καλλιθέα: Εικόνες σοκ! Χτύπησαν στο κεφάλι τον φύλακα του πάρκου Δαβάκη

Θύμα μίας απίστευτης επίθεσης έπεσε ο φύλακας του πάρκου Δαβάκη στην Καλλιθέα αργά το βράδυ της Τρίτης (22.05.2018). Άγνωστοι του επιτέθηκαν με μία καρέκλα στο κεφάλι επειδή τους ζήτησε να φύγουν από το πάρκο.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ, λίγο μετά τις 22:3! Ο φύλακας ζήτησε από τους επισκέπτες στο πάρκο να αποχωρήσουν για να κλειδώσει, ωστόσο, κάποιοι φαίνεται πως δεν ήθελαν να φύγουν. Μάλιστα, ο φύλακας τους χαρακτηρίζει “παιδιά που όλοι γνωρίζουν πως δεν είναι πολύ εντάξει στον χώρο αυτό”.

Όταν, λοιπόν, ο φύλακας τους ζήτησε να φύγουν τον πλησίασαν από πίσω και του έφεραν μία καρέκλα στο κεφάλι. Ο άντρας γέμισε με αίματα καθώς το τραύμα στο κεφάλι του φαίνεται πως ήταν σοβαρό. Λίγο αργότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, τα άτομα που επιτέθηκαν στον δύλακα – πατέρας ενός 7χρονου παιδιού – σκόρπισαν στην γύρω περιοχή.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως 2 αστυνομικοί της ομάδας Ζήτα και κάλεσαν το ΕΚΑΒ. Μέχρι να έλθει το ασθενοφόρο  θαμώνες αλλά και ο ιδιοκτήτης παρακείμενου καφέ του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες.

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο Κρατικό Νικαίας όπου εκεί χρειάσθηκε να κάνει περίπου 10 ράμματα.

Γλίτωσε το μοιραίο για λίγα εκατοστά

Σύμφωνα με πληροφορίες το χτύπημα στο κεφάλι του φύλακα θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο, αλλά γλίτωσε για λίγα εκατοστά.

Και αυτό γιατί πριν από μερικά χρόνια μετά από εργατικό ατύχημα έμεινε αρκετούς μήνες σε κώμα και αναγκάστηκε να υποβληθεί σε πολύ σοβαρή εγχείρηση για να του τοποθετηθεί μόσχευμα στο κρανίο.

Αν το χτύπημα ήταν λίγα εκατοστά δεξιότερα τώρα ο φύλακας θα ήταν νεκρός.

Δείτε την περιγραφή του για την επίθεση στο πάρκο Δαβάκη

Δείτε τις φωτογραφίες

Πηγή: kallitheaonline.gr

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις