Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Καλλιθέα: «Είναι πολλοί και εγώ είμαι ένας» – Εξοργίζει η περιγραφή του 13χρονου που έπεσε θύμα επίθεσης

Καλλιθέα: «Είναι πολλοί και εγώ είμαι ένας» – Εξοργίζει η περιγραφή του 13χρονου που έπεσε θύμα επίθεσης
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

«Κατεβαίνω από το φροντιστήριο και με πλησιάζουν 4 άτομα. Μου λένε: Φέρνεις τον πατέρα σου; Κρύβεσαι; Τους λέω δεν κρύβομαι. Μου λέει φέρε τον πατέρα σου, θα τον σκοτώσουμε»! Είναι τα λόγια του 13χρονου που έπεσε θύμα άγριας επίθεσης στην Καλλιθέα από μια παρέα με επίσης ανήλικα παιδιά.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο πατέρας του θύματος της επίθεσης στην Καλλιθέα, οι δράστες είχαν επιχειρήσει νωρίτερα να πάνε κάπου απόμερα το παιδί και εκείνο αρνήθηκε. Τότε οι ανήλικοι, αποφάσισαν να τον περιμένουν να τελειώσει από το φροντιστήριο και του επιτέθηκαν μόλις τον είδαν να βγαίνει!

Όταν μάλιστα το παιδί προσπάθησε να βγάλει το κινητό του για να καλέσει τον πατέρα του για βοήθεια, η παρέα των παιδιών προσπάθησε να του το αρπάξει από τα χέρια!

«Το αφήνει σε μια στιγμή και μου τραβάει μπουνιά! Και μετά μου δίνει και με το άλλο χέρι μπουνιά» περιγράφει ο 13χρονος μιλώντας στο STAR.

Άλλαξε σχολείο για να γλιτώσει το bullying

Το παιδί έχει δεχθεί επίθεση άλλες δύο φορές στο παρελθόν και μάλιστα έχει αλλάξει σχολείο για να αποφύγει το bullying.

«Είναι πολλά τα άτομα και εγώ είμαι ένας και δε μπορώ να κάνω κάτι. Θέλω να πηγαίνω σχολείο να μαθαίνω γράμματα» λέει ο μαθητής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 13χρονος γνωρίζει Πολεμικές τέχνες ωστόσο δεν χρησιμοποίησε τις γνώσεις του, ούτε τη στιγμή που δεχόταν τα χτυπήματα.

«Εγώ δεν σηκώνω χέρι σε άλλα παιδιά» είπε με νόημα…

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις