Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Καλλιθέα: «Μου έσκισαν το χείλος και άρχισαν να τρέχουν» – Τι κατέθεσε στους αστυνομικούς ο 13χρονος

Καλλιθέα: «Μου έσκισαν το χείλος και άρχισαν να τρέχουν» – Τι κατέθεσε στους αστυνομικούς ο 13χρονος

«Μου έσκισαν το χείλος και άρχισαν να τρέχουν». Λεπτό προς λεπτό περιέγραψε ο 13χρονος στους αστυνομικούς την επίθεση που δέχτηκε από τέσσερις ανήλικους που του είχαν στήσει ενέδρα τρόμου στην Καλλιθέα, καθώς ο μαθητής επέστρεφε από το φροντιστήριο.

«Φοβήθηκα» δήλωσε ο 13χρονος, θύμα της επίθεσης στην Καλλιθέα, καταθέτοντας στους αστυνομικούς τον εφιάλτη που βίωσε από τους τέσσερις ανήλικους. Τον έναν, τον 16χρονο που τον προσέγγισε, όπως είπε, τον γνώριζε, ενώ τους άλλους τρεις όχι.

«Γύρναγα στο σπίτι από το φροντιστήριο όταν στην οδό Λασκαρίδου κοντά στην πλατεία με σταμάτησε ο… Μου ζήτησε να πάμε λίγο πιο κάτω να μιλήσουμε και δέχτηκα. Τότε χωρίς λόγο μου λέει “γιατί κρύβεσαι; Πάρε τον πατέρα σου να έρθει να τον σκοτώσουμε”. Φοβήθηκα, έβγαλα το κινητό μου από την τσέπη και τότε ένας άλλος στην ηλικία μου, μου το τράβηξε για να μου το πάρει.

Τράβηξα το χέρι μου και προσπάθησα να φύγω. Τότε, ο ίδιος που προσπάθησε να μου πάρει το κινητό άρχισε να με χτυπάει στο πρόσωπο. Μου έσκισαν το χείλος και άρχισαν να τρέχουν», είπε ο 13χρονος στους αστυνομικούς.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις