Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Καλλιθέα: Καταδίωξη οπλισμένου διαρρήκτη από ταράτσα σε ταράτσα

Βέροια

Ένα απίστευτο περιστατικό έρχεται στο φως. Μια καταδίωξη από ταράτσα σε ταράτσα στην Καλλιθέα που σημειώθηκε τη νύχτα της περασμένης Τετάρτης (10.11.2021).

Δυο διαρρήκτες επιχείρησαν να μπουν σε διαμέρισμα 4ου ορόφου σε πολυκατοικία στην Καλλιθέα. Στο ίδιο οίκημα, μάλιστα, έμενε ο ένας από τους δυο δράστες, άγνωστο αν πρόκειται γι’ αυτόν που συνελήφθη μετά την καταδίωξη. 

Κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς τους να διαρρήξουν το σπίτι, οι δράστες έγιναν αντιληπτοί από τους ενοίκους, που ειδοποίησαν την αστυνομία!

Γρήγορα στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις, καταδιώκοντας τους. Οι διαρρήκτες κατάφεραν να ξεφύγουν από τους αστυνομικούς και ανέβηκαν στην ταράτσα. Η καταδίωξη συνεχίστηκε, όμως, με τους διαρρήκτες να πηδούν από πολυκατοικία σε πολυκατοικία, ενώ έφεραν επάνω τους ένα γεμάτο όπλο.

Στον ακάλυπτο χώρο οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τον έναν από τους δύο, έναν 45χρονο Έλληνα και αναζητείται ο συνεργός του.

Στην κατοχή του βρέθηκε ένα περίστροφο, ποσότητα ναρκωτικών και 3.000 ευρώ. Ενώ από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε στο διαμέρισμα του βρέθηκε και ένα πιστόλι.

 

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργούν η Ασφάλεια Καλλιθέας και η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις