Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Καλλιθέα: Μηχανάκι περνάει από την κάβα πριν την έκρηξη – Νέο βίντεο με εικόνες καταστροφής

Καλλιθέα: Μηχανάκι περνάει από την κάβα πριν την έκρηξη – Νέο βίντεο με εικόνες καταστροφής

Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών αρχών έχει μπει ένα μηχανάκι το οποίο διέρχεται λίγα λεπτά πριν από την έκρηξη μπροστά από την κάβα στην Καλλιθέα όπου τοποθετήθηκε σήμερα (11/3/2024) τα ξημερώματα η βόμβα από την οποία προκλήθηκαν σοβαρές καταστροφές.

Οι έρευνες των αστυνομικών αρχών βρίσκονται σε εξέλιξη με το τμήμα εκβιαστών της Ασφάλειας Αθηνών να προσπαθεί να συγκεντρώσει τα κομμάτια του παζλ που θα τους οδηγήσει στα ίχνη των δραστών που τοποθέτησαν τη βόμβα στην κάβα στην Καλλιθέα,.

Ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας στην οδό όπου βρίσκεται η κάβα, έχει αποθανατίσει ένα δίκυκλό να διέρχεται μπροστά από το κατάστημα λίγα λεπτά πριν σημειωθεί η ισχυρή έκρηξη. Το μηχανάκι, στο οποίο επιβαίνουν δύο άτομα, αρχικά κινείται με σταθερή ταχύτητα και στη συνέχεια ο οδηγός του πατάει φρένο.

Το συγκεκριμένο δίκυκλο αναμένεται να ελεγχθεί από τις αστυνομικές αρχές προκείμενου να διαπιστωθεί εάν εμπλέκεται στην βομβιστική ενέργεια που είχε σαν αποτέλεσμα να ισοπεδωθεί η κάβα και να σημειωθούν ζημιές σε 8 αυτοκίνητα και σε διαμερίσματα πολυκατοικιών της οδού Αλεξάνδρου Πάντου.

«Κρανίου τόπος» η γειτονία στην οδό Πάντου

Σε ακόμα ένα βίντεο, λίγες ώρες μετά την ισχυρή βόμβα, αποτυπώνεται το μέγεθος της καταστροφής. Αυτοκίνητα έχουν γίνει σμπαράλια, οι γυάλινες προσόψεις των καταστημάτων έχουν γίνει θρύψαλα, ενώ όλος ο δρόμος είναι γεμάτος συντρίμμια από το ισχυρότατο ωστικό κύμα. 

Αξίζει να σημειωθεί πως από την έκρηξη σημειώθηκε κρατήρας 40 εκατοστών, ενώ έσπασαν τα τζάμια διαμερισμάτων μέχρι τον 5ο όροφο. 

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις