Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

Καλλιθέα: Σοκάρει η περιγραφή της 30χρονης που βρήκε τους ληστές στο σπίτι της και τη χτύπησαν

Καλλιθέα: Σοκάρει η περιγραφή της 30χρονης που βρήκε τους ληστές στο σπίτι της και τη χτύπησαν

Τον τρόμο κατάματα αντίκρισε μια γυναίκα όταν επέστρεψε στο σπίτι της στην Καλλιθέα και είδε μέσα ληστές, οι οποίοι της επιτέθηκαν και την χτύπησαν με ένα τηγάνι στο κεφάλι.

Ο σύζυγος της 30χρονης άκουγε από το τηλέφωνο όλα όσα συνέβαιναν δίχως να μπορεί να αντιδράσει.

Το σοκ για την 30χρονη είναι μεγάλο… Πριν λίγους μήνες, είχε πέσει ξανά θύμα ληστείας επιστρέφοντας από τη δουλειά της… Είναι αδύνατο να παραμείνει στο ίδιο σπίτι μόνη της ξανά.

Η 30χρονη περιέγραψε στην εκπομπή «Live News» και στον Νίκο Ευαγγελάτο τις τρομακτικές στιγμές που βίωσε από την ώρα που μπήκε στο σπίτι της, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά πως όταν συνήλθε μετά το ισχυρό χτύπημα που δέχτηκε στο κεφάλι της, πιθανότατα με κάποιο οικιακό σκεύος, ο αστυνομικός της είπε πως είχε μία ζώνη γύρω από το λαιμό της.

Η ίδια εκτιμά πως ενδέχεται ο ληστής να ήθελε να τη σκοτώσει, ή απλώς να τη σύρει από τον διάδρομο στο σπίτι μέσα, ώστε να μην αντιληφθεί κάποιος από τους ενοίκους το τι γινόταν.

«Είναι αλλιώς να σε έχουν κλέψει και αλλιώς να ζεις αυτή την κατάσταση. Πριν από λίγους μήνες μια ομάδα ατόμων με πλησίασε με έριξε κάτω και μου πήραν κάποια χρήματα. Το ζω και το ξαναζώ και είναι τραγικό… Φαίνεται ότι ήταν στοχευμένο αυτό. Είχα αφήσει ανοιχτή την τηλεόραση και την μπαλκονόπορτα. Το σούπερ μάρκετ είναι απέναντι. Επιστρέφοντας αυτό που είδα είναι φοβερό. Δεν πήγε καν στο μυαλό μου ότι έχει μεσολαβήσει σε αυτό το διάστημα όλο αυτό και ότι είναι ακόμη μέσα. Γι’ αυτό και δεν έφυγα αμέσως. Επικοινώνησα αμέσως με τον σύζυγό μου, υπήρχε ανοιχτή γραμμή διαφορετικά δεν ξέρω αν είχε καταφέρει κάποιος να με βρει και τι ώρα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια η περιγραφή της σοκάρει: «Άφησα τα ψώνια, έσπρωξα την πόρτα του διαμερίσματος και βλέπω έναν άνδρα πιο ψηλό από εμένα μπροστά μου με τράβηξε και με χτύπησε στο κεφάλι. Από εκείνη τη στιγμή και μετά δεν θυμάμαι τίποτα. Άκουσε κάποια πράγματα ο σύζυγός μου και ενημέρωσε με την αστυνομία. Όταν ξύπνησα όσα άκουσα από τον αστυνομικό με έχουν αναστατώσει. Μου είπε έχω περασμένη στο λαιμό μου μια ζώνη. Ίσως ήθελε να με σκοτώσει. Έχω αμυχές και μώλωπες».

Προσποιήθηκαν τους τεχνικούς της ΔΕΗ

Εννέα παρά τέταρτο το πρωί, κάποιοι, προσποιούμενοι τους τεχνικούς της ΔΕΗ της χτύπησαν το κουδούνι, όμως, η νοσηλεύτρια δεν τους άνοιξε. Ένα 20λεπτο μετά, η 30χρονη πήγε στο σούπερ μάρκετ και μισή ώρα αργότερα, όταν επέστρεψε, αιφνιδιάστηκε από τους ληστές.

Το ίδιο είχε συμβεί και την προηγούμενη ημέρα. Κάποιοι είχαν χτυπήσει και πάλι το κουδούνι λέγοντας ότι είναι τεχνικοί της ΔΕΗ, χωρίς και πάλι η 30χρονη να τους ανοίξει.

Οι εικόνες που εξασφάλισε αποκλειστικά το LIVE NEWS, μέσα από αυτό το διαμέρισμα στην Καλλιθέα, σοκάρουν. Οι ληστές ήταν ήδη μέσα, όταν η 30χρονη νοσηλεύτρια Στέλλα Κωνσταντίνου επέστρεψε στο σπίτι της και βρήκε την πόρτα μισάνοιχτη. Τα σημάδια στα χέρια της από την επίθεση που δέχτηκε, είναι εμφανή.

Ανοιχτά συρτάρια… ντουλάπια… πεταμένα πράγματα και ρούχα κάτω… Πάνω στο κρεβάτι… οι ληστές έψαξαν τα πάντα. Δεν άφησαν σημείο του σπιτιού… ακόμα και τα ντουλάπια της κουζίνας… Βρήκαν κάποια κοσμήματα και πήραν φεύγοντας και λίγα χρήματα που είχε η 30χρονη στη τσάντα της.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις