Ελλάδα

Καλό Πάσχα από την αστυνομία με βίντεο από το Κολοκοτρωνίτσι!

Με μια διαφορετική προσέγγιση, η ομάδα επικοινωνίας της Αστυνομίας εύχεται Καλό Πάσχα στους πολίτες, υπενθυμίζοντας ταυτόχρονα, ότι αυτό περνάει μέσα από την συνετή οδήγηση και την οδική ασφάλεια, που είναι και το αντικείμενο της φετινής εξόρμησης της ΕΛ.ΑΣ για τις γιορτές.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πρόκειται για ένα βιντεάκι 1:45 λεπτά, ένα σκετς που πρωταγωνιστούν χωρικοί, ο ηθοποιός Νίκος Ζωγράφος και ένας αστυνομικός από τη θεατρική ομάδα της ΕΛ.ΑΣ, το οποίο δείχνει ένα άλλο πρόσωπο της Αστυνομίας, που εδώ και περίπου τέσσερα χρόνια προβάλλει με κάθε τρόπο με σκοπό να δώσει το μήνυμα ότι η ασφάλεια κυρίως στους δρόμους, δεν είναι ζήτημα τιμωρίας και καταστολής, αλλά πρωτίστως μιας άλλης αντίληψης και συνεργασίας.

Το βίντεο είναι εξ ολοκλήρου παραγωγή του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ, γυρίστηκε στην Καρυά Αργολίδας, το γνωστό «Κολοκοτρωνίτσι» της τηλεοπτικής σειράς «Το Καφέ της Χαράς».

Από την ερχόμενη Πέμπτη, αποσπάσματα του βίντεο θα προβληθούν και στις τηλεοράσεις, με άδεια που έχει εκδοθεί από το ΕΣΡ, καθώς θα αποτελέσουν το τηλεοπτικό σποτ της ΕΛ.ΑΣ για το Πάσχα. Δώστε βάση στον Αναστάση και τα emoji του.

Δείτε το βίντεο της αστυνομίας από το Κολοκοτρωνίτσι

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Εγκαίνια στο πλήρως ανακαινισμένο Γ’ Εργαστήριο Οδοντιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και απονομή Υποτροφιών από το Ίδρυμα «Παύλος Γιαννακόπουλος»
Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου στην Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου...
γιαννακοπουλος
Ένοπλες Δυνάμεις: Συγχωνεύσεις 126 στρατοπέδων, drones και δορυφόροι – Τι αλλάζει με τη Γ΄ φάση της Νέας Δομής
Ο Νίκος Δένδιας παρουσίασε την Τρίτη (20.10.2026) τον σχεδιασμό του υπουργείου Εθνικής Άμυνας για την αναδιοργάνωση 56 μονάδων, τη δημιουργία νέων σχηματισμών μη επανδρωμένων συστημάτων και την ανάπτυξη δυνατοτήτων στο Διάστημα και τον κυβερνοχώρο - Δυνητική εξοικονόμηση άνω του 1,1 δισ. ευρώ
Ένοπλες Δυνάμεις, στρατός 17