Ελλάδα

Καλοκαίρι για παιδιά! Summer Camp στην Τεχνόπολη

Το καλοκαίρι πάμε τα παιδιά μας στο Summer Camp στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων! Δείτε από πότε μέχρι πότε πραγματοποιείται το πρόγραμμα και τι περιλαμβάνει.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μια ξεχωριστή καλοκαιρινή εμπειρία για δημιουργική απασχόληση, ψυχαγωγία, πολύ παιχνίδι και ακόμα περισσότερο κέφι περιμένει τα παιδιά που θέλουν να χαρούν το καλοκαίρι με τον καλύτερο τρόπο, από τις 19 Ιουνίου έως τις 14 Ιουλίου 2017, στο Summer Camp στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Για τέσσερις εβδομάδες, η Τεχνόπολη και το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου, σε συνεργασία με το εργαστήριο παραστατικών τεχνών Artfygio, διοργανώνουν το πιο πλούσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για το καλοκαίρι, με παιχνίδια απ’ όλο τον κόσμο, εργαστήρια εκπαιδευτικής ρομποτικής, videoanimation, ζωγραφική, χορό και όχι μόνο…

Οι 4 θεματικές για το καλοκαίρι, όπως παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα του δήμου Αθηναίων, www.cityofathens.gr

– 1η εβδομάδα | 19-23.06 | Μαγεία και εφευρέσεις στο Summer Camp

Την 1η εβδομάδα (19-23 Ιουνίου), με θέμα «Μαγεία κι εφευρέσεις», μαθαίνουμε τα πάντα για διαφορετικούς πολιτισμούς, ξανα…ανακαλύπτουμε τον τροχό, μελετάμε τον κύκλο της ζωής, τ’ αστέρια και άλλα πολλά… «ανεξήγητα» που μπορούν να εξηγηθούν από τη φύση και την επιστήμη.

– 2η εβδομάδα | 26-30.06 | Τέχνες και μικροί καλλιτέχνες

Τη 2η εβδομάδα (26-30 Ιουνίου), με θέμα «Τέχνες και μικροί καλλιτέχνες», τα παιδιά πειραματίζονται με διαφορετικά υλικά, μυούνται στα μυστικά της κινούμενης εικόνας και φτιάχνουν τη δική τους ταινία μικρού μήκους animation. Παράλληλα, ασχολούνται με τις τέχνες και άλλους τρόπους προσωπικής έκφρασης: τη ζωγραφική, τη γλυπτική, ακόμα και τη μαγειρική!

– 3η εβδομάδα | 3-7.07 | Ρομπότ και πειράματα στο Summer Camp

Την 3η εβδομάδα (3-7 Ιουλίου), με θέμα «Ρομπότ και πειράματα», παίζουμε με τις επιστήμες και τις νέες τεχνολογίες. Συναρμόλογούμε και προγραμματίζουμε ρομποτάκια σε εργαστήρια εκπαιδευτικής ρομποτικής, ενώ γνωρίζουμε λίγο καλύτερα τις φυσικές επιστήμες και τις νέες τεχνολογίες!

– 4η εβδομάδα | 10-14.07 | Σώμα και κίνηση

Την 4η εβδομάδα (10-14 Ιουλίου), με θέμα «Σώμα και κίνηση», μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες, πολύ χορό και γυμναστική ανακαλύπτουμε το σώμα μας, μαθαίνουμε να τρώμε σωστά και να ζούμε καλύτερα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Γιώργος Βαρδινογιάννης: Ο «Καπετάνιος» σάλπαρε για το τελευταίο του ταξίδι, αφήνοντας πίσω μια θρυλική κληρονομιά – Τα πάθη, ο έρωτας, η οικογένεια και ο Παναθηναϊκός
Η είδηση του θανάτου του Γιώργου Βαρδινογιάννη σε ηλικία 90 ετών σηματοδοτεί το τέλος μιας ολόκληρης εποχής για το ελληνικό επιχειρείν, τη ναυτιλία και, πάνω από όλα, για τον ελληνικό αθλητισμό.
Γιώργος Βαρδινογιάννης 15
«Μου είπε ότι του έβαλε λιβάνι, όχι ατροπίνη» λέει φίλη της 41χρονης που δηλητηρίαζε τον πρώην σύζυγό της - Βίντεο με τον γιατρό να καταρρέει
«Η νοσηλεύτρια μου είπε ότι μια ρασοφορεμένη της πούλησε λιβάνι λέγοντάς της ότι μπορείς να το φας» αποκαλύπτει η φίλη της 41χρονης
Περιστέρι