Τρίτη, 30 Απρ.
21oC Αθήνα

Καματερό: Η στιγμή της επίθεσης του σκύλου στο 9χρονο αγόρι – Βίντεο ντοκουμέντο

Καματερό: Η στιγμή της επίθεσης του σκύλου στο 9χρονο αγόρι – Βίντεο ντοκουμέντο

Στο φως της δημοσιότητας βγήκε ένα βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση του μεγαλόσωμου σκύλου στο 9χρονο αγόρι στο Καματερό, όταν το παιδί είχε βγει μαζί με τη θεία του και τα ξαδέρφια του για να πουν τα κάλαντα την παραμονή των Χριστουγέννων.

Στο βίντεο που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, φαίνεται καρέ καρέ η επίθεση του σκύλου στον 9χρονο στο Καματερό, ο πανικός των παιδιών αλλά και οι προσπάθειες των μεγαλύτερων να τον σταματήσουν. Υπενθυμίζεται ότι το παιδί υπέστη 2 βαθιές πληγές από το δάγκωμα του σκύλου, στις οποίες έκανε ράμματα.

«Είχε πάθει σοκ, ούτε καν έκλαιγε όταν ήρθα και τον βρήκα. Κλαίγανε τα ανίψια μου τα οποία δεν είχαν υποστεί κάποιο δάγκωμα αλλά είχαν πάθει ψυχολογικό σοκ και ο μικρός δεν έκλαιγε από το σοκ του. Είχε δύο πληγές στο πόδι, πήγαμε και του κάναμε ράμματα. Δύο πληγές αρκετά βαθιές», δήλωσε χθες ανήμερα των Χριστουγέννων στο MEGA ο πατέρας του 9χρονου αγοριού.

Ο σκύλος, σύμφωνα με την καταγγελία, κυκλοφορούσε χωρίς λουρί ενώ ο ιδιοκτήτης του εξαφανίστηκε μετά το περιστατικό, όπως κατήγγειλε ο πατέρας του παιδιού.

«Κυνήγησε και τα άλλα τα παιδιά απλά τον μικρό τον δάγκωσε. Και κρυφτήκανε πίσω από κάτι αυτοκίνητα, έπεσε κάτω η ανιψιά μου και μπήκανε κάποια άλλα σκυλιά τα οποία την γνωρίζουνε και την προφύλαξαν και τότε σταμάτησε», περιέγραψε στο MEGA ο πατέρας του 9χρονου.

«Αυτό που με ενόχλησε είναι που δεν έδειξε ένα ενδιαφέρον μετά το συμβάν. Δηλαδή να έρθει να ρωτήσει ‘τι κάνει το παιδί; Είναι καλά κτλ’. Εξαφανίστηκε. Έγινε το συμβάν και εξαφανίστηκε. Κλείδωσε τον σκύλο μέσα στο μαγαζί του και έφυγε, πήγε στο σπίτι του. Τον ψάξαμε και τον βρήκαμε. Δε θα εμφανιζόταν. Και αφού τον βρήκαμε τότε εμφανίστηκε στην Αστυνομία. Αν δεν τον ψάχναμε, δε θα είχε εμφανιστεί», πρόσθεσε ο ίδιος.

Τι υποστήριξε ο ιδιοκτήτης

Ο ιδιοκτήτης υποστήριξε ότι δεν είναι δικό του το σκυλί αλλά του γιου του και ότι συνήθως τον βγάζει βόλτα με φίμωτρο.

Παρ’ όλα αυτά, συνελήφθη για σωματική βλάβη από αμέλεια και παράβαση της νομοθεσίας περί ζώων συντροφιάς, ωστόσο, με εντολή του εισαγγελέα ποινικής δίωξης, αφέθηκε ελεύθερος.

Οι γονείς του αγοριού έχουν υποβάλει μήνυση.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις