Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Καματερό: Σοκ από τον θάνατο του 5χρονου – Πώς βρέθηκε κάτω από τις ρόδες του λεωφορείου

kamatero

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν στο Καματερό όπου ένα 5χρονο παιδί παρασύρθηκε από λεωφορείο με συνέπεια να χάσει τη ζωή του.

Όλα έγιναν τόσο γρήγορα με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό περιστατικό να μην έχουν ξεκαθαρίσει και άπαντες είναι σοκαρισμένοι. 

Οι φωνές της χαροκαμένης μάνας ακούστηκαν σε όλη την περιοχή και δεν μπορούσε να πιστέψει πως έχασε από την μια στιγμή στην άλλη το αγγελούδι της.

Η οικογένεια του άτυχου παιδιού υποστηρίζει πως πρώτα κατέβηκε η μητέρα και μετά ο 5χρονος. Τότε το λεωφορείο ξεκίνησε, του έπιασε τα ρούχα η πόρτα και το παρέσυρε με συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά και λίγο μετά να αφήσει την τελευταία του πνοή στο Παίδων.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 18:30 επί της λεωφόρου Φυλής 84, ενώ ισχυρή αστυνομική δύναμη βρέθηκε στο σημείο.

Στο σημείο του τραγικού περιστατικού βρέθηκε ο Διομήδης Καρακωνσταντής μέλος της Ομοσπονδίας Συνδικάτων Μεταφορών Ελλάδος.

«Να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια για το τραγικό γεγονός. Ο οδηγός είχε σταματήσει κανονικά στη στάση και αφού κατέβασε μια μητέρα με παιδιά Ρομά. Το παιδί πρέπει να ξέφυγε από την προσοχή της μάνας και βρέθηκε κάτω από τις ρόδες».

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Σουχάιμπ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις