Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Καματερό: Βίασε 17χρονη μαθήτρια που γνώρισε στο Instagram

Instagram

Εφιαλτικές στιγμές βίωσε μια 17χρονη μαθήτρια λυκείου από το Καματερό, καθώς -όπως κατήγγειλε στις Αρχές- έπεσε θύμα βιασμού από άνδρα που γνώρισε στο Instagram. Ο 30χρονος – σύμφωνα με την καταγγελία – μάλιστα την προειδοποίησε να μην πει το παραμικρό, γιατί… θα έχει άσχημα ξεμπερδέματα!

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η 17χρονη από το Καματερό στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. που έχουν αναλάβει να εξιχνιάσουν την υπόθεση, όλα ξεκίνησαν το βράδυ της περασμένης Δευτέρας. Η μαθήτρια για αρκετές ημέρες συνομιλούσε με τον 30χρονο μέσω του Instagram και το βράδυ της περασμένης Δευτέρας συμφώνησαν να συναντηθούν. 

Ο 30χρονος άνδρας, με καταγωγή από το Πακιστάν, άρχισε να θωπεύει την 17χρονη με την ίδια να αντιδρά και να του ζητάει να την αφήσει να φύγει. Τότε, εκείνος την επιβίβασε στο μηχανάκι του και αντί να επιστρέψει την κοπέλα στο σπίτι της, την οδήγησε σε ένα άλλο διαμέρισμα. 

Με την απειλή βίας της όρμησε και -όπως κατήγγειλε η κοπέλα- τη βίασε. Στη συνέχεια την επιβίβασε και πάλι στο μηχανάκι του και την άφησε σε κοντινή απόσταση από το σπίτι της, ενώ την προειδοποίησε να μην πει το παραμικρό γιατί θα έχει άσχημα ξεμπερδέματα.  

Η 17χρονη όμως κατήγγειλε τελικά το περιστατικό στο οικείο αστυνομικό τμήμα, άνδρες του οποίου προσπαθούν να φτάσουν στα ίχνη του αλλοδαπού άνδρα.   

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις