Ελλάδα

Καμμένος: Στυγνός δικτάτορας ο Ερντογάν – Απειλεί το σπίτι μας

- Σκληροί χαρακτηρισμοί από τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο εναντίον του Ταγίπ Ερντογάν
- «Εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι στο όνομα της διπλωματίας να κάνουμε πίσω σε αυτά που αποτελούν εθνική κυριαρχία»
- «Το βράδυ, μπορούν οι Έλληνες να κοιμούνται ήσυχοι» - «Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις είναι διαλυμμένες»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σκληρή επίθεση με χαρακτηρισμούς από τον υπουργό Αμυνας, Πάνο Καμμένο για τον Πρόεδρο της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν. Τον αποκάλεσε «στυγνό δικτάτορα», μιλώντας στον realfm 97,8.

«Δεν μπορούμε να αφήσουμε τα ακραία στοιχεία αναπάντητα όπως και τον Ερντογάν ο οποίος έχει μετατραπεί σε έναν στυγνό δικτάτορα, αυτή τη στιγμή, να απειλεί το σπίτι μας. Οταν θα πάνε να απειλήσουν την πατρίδα μας θα ακούσουν την απάντηση και θα ξέρουν ότι εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι στο όνομα της διπλωματίας να κάνουμε πίσω σε αυτά που αποτελούν εθνική κυριαρχία», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.

Για τις συνεχιζόμενες προκλήσεις στο Αιγαίο από την Τουρκία, είπε: «Όλοι πρέπει να κοιμόμαστε ήσυχοι το βράδυ, γιατί οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν πολύ υψηλό ηθικό, επαγγελματισμό».

Είπε ακόμα ότι γίνεται αναδιοργάνωση των στρατιωτικών μονάδων, αλλά είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμες να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πρόκληση. «Οι προκλήσεις αυτή τη στιγμή είναι λεκτικές», σχολίασε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και πρόσθεσε: «Οποιεσδήποτε κινήσεις γίνονται, με την έννοια της παραβίασης του εθνικού εναερίου χώρου μας και των υδάτων μας, αντιμετωπίζονται άμεσα».

«Το βράδυ, λοιπόν, μπορούνε οι Έλληνες να κοιμούνται ήσυχοι, γιατί κάποιοι ξαγρυπνούν. Αλλά οφείλουμε αυτό να τους το αναγνωρίσουμε», τόνισε ο κ.Καμμένος.

Αναφορικά με την κατάσταση των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων ο κ. Καμμένος είπε ότι είναι διαλυμμένες. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πάτρα: Απατεώνες απείλησαν 91χρονη ότι θα τη σκοτώσουν και «αστυνομικός» την έπεισε να τους δώσει μετρητά και κοσμήματα 28.000 ευρώ
Οι απατεώνες τηλεφώνησαν στην ηλικιωμένη και απείλησαν ότι θα τη σκοτώσουν ενώ λίγο αργότερα την κάλεσε «αστυνομικός» και την έπεισε να παραδώσει μετρητά και τιμαλφή
Ηλικιωμένη γυναίκα
Καιρός σήμερα: Άνεμοι έως 4 μποφόρ στην Αττική, έως 37 βαθμούς η θερμοκρασία στη χώρα – Πού θα ρίξει καταιγίδες
Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και κατά τόπους δυτικοί βορειοδυτικοί έως 4 μποφόρ
καιρός